Haber Detayı
05 Eylül 2023 - Salı 21:11 Bu haber 24068 kez okundu
 
Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin İstifa Etti
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, Belediye Başkanlığı aday adaylığı için AK Parti İlçe Başkanlığından istifa etti.
Siyaset Haberi
Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin İstifa Etti

BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, Beyşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığından istifa etti.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, İlçe Teşkilatı’nda partililerin de katıldığı basın açıklamasında, görevinden istifa ettiğini kamuoyu ile paylaştı.

Elkin, açıklamasında şu cümlelere yer verdi:

"Saygıdeğer hemşerilerim, kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur.

Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye'nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir.

Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.

Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içesinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum.

Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik.

Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımıza, İl Başkanımıza ve tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi iletiyorum."

AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır.

Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık.

Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz."

İstifa eden Elkin’in yerine, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Ekiz vekâleten başkanlık edecek.

Elkin’in basın toplantısına, AK Parti belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ak, Parti, Beyşehir, İlçe, Başkanı, Recep, Elkin, İstifa, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı