Haber Detayı
24 Ocak 2024 - Çarşamba 12:29 Bu haber 45942 kez okundu
 
AK Parti Beyşehir Kadın Kolları Başkanı Gülşah Bahçeci Görevinden İstifa Etti
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir Kadın Kolları Başkanı Gülşah Unutmaz Bahçeci, kadın kolları başkanlığı görevine “Gördüğüm haklı lüzum üzerine istifa ediyorum” sözleriyle veda ettiğini duyurdu.
Siyaset Haberi
AK Parti Beyşehir Kadın Kolları Başkanı Gülşah Bahçeci Görevinden İstifa Etti

BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir Kadın Kolları Başkanı Gülşah Unutmaz Bahçeci, kadın kolları başkanlığı görevine “Gördüğüm haklı lüzum üzerine istifa ediyorum” sözleriyle veda ettiğini duyurdu.

Bahçeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa kararını kamuoyuna aktardı.

Paylaşımında, AK Parti içinde 16 Ekim 2020 tarihinden bu yana 3 yıldır kadın kolları başkanlığı yaptığını, öncesinde de 5 yıl boyunca farklı görevlerde bulunduğunu hatırlatan Bahçeci, şu ifadelere yer verdi:

“Anadolu'nun bağrından çıkmış bir erdemliler hareketi olan Adalet ve Kalkınma Partisi içinde 16.10.2020 de kimseyi yormadan kırmadan 3 yıl Kadın Kolları başkanlığı, öncesinde 5 yıl yönetim kurulu üyeliği, ARGE sorumluluğu ve meclis ve encümen üyeliğim boyunca, gönül verdiğim hizmeti vefa borcu bildiğim partime, Kadın Kolları başkanı olarak hizmet etmiş olmanın haklı gururunu yaşadım. Tüm bu saydığım sorumluluklar biliyorum ki beşer planında Sayın Genel Başkanımız ve yetkili kurullarımızın takdiri, büyük planda ise Allah'ın kaderi meselesidir.

Ak Parti Beyşehir Kadın Kolları olarak, çıkmış olduğumuz yolda, görevimizi en iyi şekilde yerine getirebilmek için canla başla mücadele içinde olduk. İlçemizde, beldelerimizde, mahalle mahalle, köy köy, hane hane, hemşehrilerimizin, kadınlarımızın, gönlüne dokunmak için emek verdik, gayret sarf ettik. Şükürler olsun ki, Beyşehir'imizin tüm mahallelerinde ayak izlerimiz mevcuttur.

Biz bu davaya gönlümüzü verdik kendimizi feda ettik zamanımızdan evladımızdan eşimizden evimizden birikimimizden maddiyatla değeri ölçülemeyecek fedakarlıklar yaparak derdi olmayanın davası olmaz diyerek çıktık yola, bu davanın yükünün hiç de kolay olmadığını biliyorduk. Komşusuna mahallesine ilçesine iline ve tüm dünyaya kıtalara ulaşacak bir derdi olmalıydı insanın bizler de bunu şiar edindik."Türk kadını gerektiğinde kılıcından kan damlayan bir Alp gerektiğinde Ana Hatun" dur düstûruyla hareket ettik.Bulunduğumuz konum itibari ile saygınlığımızı en üst düzeyde tutup gelebilecek hadsizliklere Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın davasının ağırlığına yakışır bir şekilde korumamız gerektiğinin bilincinde olduk.

Zorlu bir genel seçim atlattık. Çok şükür kutlu bir zaferle sonuçlandırdık. Bu mutluluğu ve onuruda Başkanlarım, Ana Kademe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları yönetim kurulu üyele rimiz, mahalle başkanlarımız, tüm teşkilatımızla hep beraber büyük bir coşkuyla yaşadığımız için çok mutluyum.

Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar ki zaman içerisinde, büyük bir özveri samimiyet ve tevazuyla bana inanan ve güvenen tüm teşkilatımız, yönetim kurulu üyelerimiz, mahalle başkanlarımız ve dava arkadaşlarımızla görevimizi en iyi şekilde yerine getirdiğimize inanıyorum.

Yönetim kurulu üyelerim ve teşkilatımızın yapmış olduğu sandık kurulları oluşturmada, Ak Partimize üye kazandırma da, Konya bölgesi ilçeleri içerisinde hep önlerde olmanın haklı gururunu, tüm yönetim kurulu üyelerim ile birlikte yaşadık. Yapmış olduğumuz etkinliklerle, konferans programları, sportif faaliyetlerle, Ramazan boyunca iftar programlarıyla, yaşlı ihtiyaçlı engelli, gönül alma ziyaretlerimizle, çalışmalarımıza başta kadın üyelerimizin sayısının büyük oranda yükselmesini sağladık. İlçemizde bize ulaşan bizim ulaştığımız sayısız kadınımızın sorun ve taleplerini dinleyerek gücümüz yettiğince ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Gönül hazinelerinde yer edindik. Hiç bir şeyle ölçülemeyecek çok kıymetli dualar aldık.

Kadın Kolları olarak görevde bulunduğumuz süre içerisinde hemşehrilerimizin teveccühü ile hizmetle anıldık ve hizmetle anılmaya devam edeceğiz çok şükür.

Tayyip Erdoğan'ın davasına kurulduğu günden bu yana hiç bir menfaat çıkar gütmeden sadece vefa borcu bilerek yapmış olduğum hizmetleri Bir tek kuruş partinin parasından harcamadan kimseye yüz kızdırıp avuç açmadan şahsım ve yakınlarım adına hiç bir talep de bulunmadan sadece gariban ihtiyaçlı kimseleri düşünerek kendi imkanlarımızla kadın olarak hizmet mücadelesi verdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan dik durmayı dürüst siyaset yapmayı eğilip bükülmemeyi öğrenip yol haritası bildik Cumhurbaşkanımız kadının ve kadın kollarında hizmet eden tüm teşkilat mensuplarının her daim yanında oldu bu desteği hep hissettik fazlasıyla, bundan güç aldık.

Bu hizmetleri yapabilmemize imkan veren katkı sağlayan destek olan başta Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan' a önceki dönem Kadın Kolları Genel Başkanım Lütfiye Selva Çam Hanımefendi' ye Kadın Kolları Başkanım Sn Ayşe Keşir Hanımefendi' ye Teşkilat Başkanım Sn Emine Yavuz Gözgeç Hanımefendi' ye İç Anadolu Bölge Sorumlumuz Sn Güler Yüksekdağ Hanımefendi'ye İl Kadın Kolları Başkanım Sn Esra Doğan Candan Hanımefendi' ye Önceki dönem İlçe Başkanım Sn Recep Elkin Beyefendi' ye ve yönetim kurulundaki kıymetli abi ve kardeşlerime Önceki Dönem Gençlik Kolları Başkanım Mustafa Mızrak Kardeşime Gençlik Kolları Başkanım Eneshan Pınar kardeşime ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürü bir borç bilirim.

Bu günden itibaren kadın kolları başkanlığı görevimden haklı gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum. Saygı ve Hürmetlerimle.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: AK, Parti, Beyşehir, Kadın, Kolları, Başkanı, Gülşah, Bahçeci, Görevinden, İstifa, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı