Haber Detayı
15 Temmuz 2021 - Perşembe 15:00 Bu haber 4064 kez okundu
 
AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin'den 15 Temmuz mesajı
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, "Yüz yıllar boyu demokrasi nöbetimiz aynı şevkle devam edecektir" dedi.
Güncel Haberi
AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin'den 15 Temmuz mesajı

BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, "Yüz yıllar boyu demokrasi nöbetimiz aynı şevkle devam edecektir" dedi.

Elkin, 15 Temmuz, Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda, "Bugün, aziz milletimizin iradesine yönelik 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain silahlı darbe girişiminin bozguna uğratılmasının ve tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birinin yıl dönümüdür" ifadelerine yer verdi.

Elkin, 15 Temmuz destansı direnişinin, Türk milletinin karşısına çıkan tüm engelleri millî birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla; büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla aşmasının somut bir ifadesi olduğuna vurgu yaparak, şunları kaydetti: "Tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına inancıyla, yüreğiyle dikilerek verilen bu mesaj; aziz milletimizi bölgesinde ve tüm İslam âleminde bir kez daha ümit ve ilham kaynağı yapmıştır. Şüphesiz ki Türk milletini tarih boyunca payidar kılan yüce değerler, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu ve benzer badireleri aşmamızı sağlayacaktır.

Milletimizin 15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tüm farklılıklarını geride bırakarak tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ilkeleri etrafında birleşerek yaptığı kahramanlıklar; istikbalimize, aydınlık geleceğimize yürüyüşümüzde bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Yüzyıllar boyu demokrasi nöbetimiz aynı şevkle devam edecektir 5. devriyesi sebebiyle şehitlik mertebesine ermiş olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine sabırlar dilerken gazi olan vatandaşlarımıza da sonsuz şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: AK, Parti, İlçe, Başkanı, Recep, Elkin'den, 15, Temmuz, mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı