Haber Detayı
06 Aralık 2021 - Pazartesi 10:34 Bu haber 9384 kez okundu
 
Amatör Lig'de Üzümlüspor Fırtınası: 2-0
BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme A Grubu'nda lig mücadelesi devam ediyor. Ligin ikinci haftasında Beyşehir ilçesini temsil eden iki ekibin mücadelesinde gülen taraf evsahibi Beyşehir Üzümlüspor oldu.
Spor Haberi
Amatör Lig'de Üzümlüspor Fırtınası: 2-0

BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme A Grubu'nda lig mücadelesi devam ediyor. Ligin ikinci haftasında Beyşehir ilçesini temsil eden iki ekibin mücadelesinde gülen taraf evsahibi Beyşehir Üzümlüspor oldu.

Lige deplasmanda karşılaştığı Hüyük Belediyesi Gençlikspor maçı galibiyeti ile başlayan Üzümlüspor, galibiyet serisine Beyşehir Belediyespor'u 2-0'lık skorla mağlup ederek bir yenisini daha ekledi.

Sahası olmadığı için müsabakalarını Derebucak ilçesindeki stadyumda yapan Üzümlüspor, ligin ikinci haftasında Beyşehir Belediyespor'la karşı karşıya geldi.

Taraftar desteğini de arkasına alarak maça hızlı başlayan Üzümlüspor, 2.dakikada Metehan Vurucu'nun attığı golle ilk dakikalarda rakibi karşısında 1-0 üstün duruma geçti.

İlk devre bu skorla kapandı.

İkinci devrede ilk golün sahibi Metehan Vurucu 86.dakikada farkı ikiye çıkarırken, müsabakanın neticesini de belirledi: Üzümlüspor 2-Beyşehir Belediyespor 0.

Üzümlüspor'da Beyşehir galibiyeti yerleşim merkezinde büyük bir sevinç ve coşkuya yol açtı.

Lige, kendi sahasında Seydişehir Gücü galibiyeti ile başlayan Beyşehir Belediyespor'da ise 2-0'lık mağlubiyet soğuk duş etkisi yarattı.

Mavi-beyazlılar, ligdeki ilk mağlubiyetini Üzümlüspor karşısında tattı.

Üzümlüspor elde ettiği bu galibiyetle puanını 6'ya yükseltirken, grupta liderliğini de sürdürdü.

Öte yandan, A Grubu'nda oynanan diğer karşılaşmalarda ise şu sonuçlar alındı:

Alibeyhüyüğüspor 7-Hüyük Belediye Gençlikspor 1.

İ.Çumra Belediyespor 0-Hadimspor 6.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Amatör, Lig'de, Üzümlüspor, Fırtınası:, 2-0,
Yorumlar
Haber Yazılımı