|
||
'Azerbaycan Turizm Potansiyeli ve Gastronomik Değerler’' Konulu Webinar | ||
BEYŞEHİR - Moderatörlüğünü Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi dekanı Prof. Dr. Abdullah Karaman'ın üstlendiği; "Azerbaycan Turizm Potansiyeli ve Gastronomik Değerler’’ konulu çevrimiçi söyleşi gerçekleştirildi. | ||
Eğitim-Kültür Haberi | ||
|
||
|
||
BEYŞEHİR - Moderatörlüğünü Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi dekanı Prof. Dr. Abdullah Karaman'ın üstlendiği; "Azerbaycan Turizm Potansiyeli ve Gastronomik Değerler’’ konulu çevrimiçi söyleşi gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi dekanı Prof. Dr. Abdullah Karaman'ın üstlendiği; Azerbaycan Turizm ve Menecment Üniversitesi Fakülte dekanı Doç. Dr. Bahadur Bilalov Enveroğlu ve Smart Hotel Managament YKB. Ceyhun Aşurov’un konuşmacı olarak katıldığı "Azerbaycan Turizm Potansiyeli ve Gastronomik Değerler’’ konulu çevrimiçi söyleşi gerçekleştirildi. Katılımcıların online olarak soru-cevap şeklinde dahil olduğu webinarda, özellikle iki kardeş ülkenin ortak özelliklerinden, yemek ve kültürel kimliğinden söz edildi. Prof. Dr. Abdullah Karaman; ‘Tek millet iki devlet’ vurgusu yaparak, dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın, bu iki ülke arasındaki turizm hacminin kısa vade içinde nasıl artırılabileceğini örneklerle açıkladı. Konuşmacılara ‘’Eşrefoğlu Camii ve Külliyesi’’ isimli kitabı hediye olarak göndereceğinin de sözünü veren Karaman, ‘’Bu kardeş webinarın düzenlenmesinde emeği geçen öğretim elemanlarımıza, konuşmacılarımıza ve katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.’’ dedi. Webinar sonrasında Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi tarafından konuşmacılara özel teşekkür belgesi de ulaştırılmak üzere imzalandı. |
||
|
||
Etiketler: , 'Azerbaycan, Turizm, Potansiyeli, ve, Gastronomik, Değerler’', Konulu, Webinar, |
|
||
|