Haber Detayı
10 Eylül 2021 - Cuma 17:46 Bu haber 4629 kez okundu
 
"Bakkal amca fotoğraf yarışması" sonuçları açıklandı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de mahalle bakkalı ve küçük esnafın desteklenmesi amacıyla düzenlenen "bakkal amca fotoğraf yarışması" sonuçları açıklandı.
Eğitim-Kültür Haberi

BEYŞEHİR - Beyşehir'de mahalle bakkalı ve küçük esnafın desteklenmesi amacıyla düzenlenen "bakkal amca fotoğraf yarışması" sonuçları açıklandı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yaptığı yazılı açıklamada, dernek bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Fotoğraf Kulübü ve Takavcı Tarım A.Ş. Proplenty sosyal sorumluluk projesi kapsamında bakkal ve küçük esnaf ile zanaatkarlarının yaşatılması ve ihtiyaçların buralardan karşılanması konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla sosyal medya üzerinden hediye çeki ödüllü "bakkal amca fotoğraf yarışması" düzenlediklerini söyledi.

Fotoğraf yarışmasına Türkiye'nin her yerinden yoğun bir katılım olduğunu belirten Büyükkafalı, dereceye giren ve mansiyon ile sergileme alan eserlerin jüri tarafından yapılan değerlendirme sonunda belirlendiğini kaydetti.

Büyükkafalı, yarışmada Ufuk Turpcan'ın fotoğrafının birinci, Mustafa Varol'un çalışmasının ikinci, Beyhan Can'ın eserinin üçüncülük, Mürsel Çetin'in fotoğrafının dördüncülük, Cihan Savran'ın çalışmasının ise beşincilik derecesi elde ettiğini bildirerek, 14 eserin ise sergilemeye layık görüldüğünü hatırlattı.

Büyükkafalı, birinciye 2 bin 500, ikinciye bin, üçüncüye 750, dördüncüye 250 liralık hediye çeklerinin ödül olarak verilerek, bu çekleri mahalle esnafı veya bakkalı ile küçük esnaflardaki alışverişlerde kullanabileceklerini kaydetti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: "Bakkal, amca, fotoğraf, yarışması", sonuçları, açıklandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı