Haber Detayı
23 Temmuz 2022 - Cumartesi 17:59 Bu haber 3334 kez okundu
 
Başkan Altay Küresel Tahıl Krizini Çözen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür Etti
Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ukrayna limanlarına sıkışmış olan 25 milyon ton tahılın sevkiyat düğümünü tarafları İstanbul'da bir araya getirerek çözen ve dünyaya rahat bir nefes aldıran Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a teşekkür etti.
Güncel Haberi
Başkan Altay Küresel Tahıl Krizini Çözen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür Etti

Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği (AGRICITIES) Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çözülen küresel tahıl krizi dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın himayelerinde; Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler’in (BM) imzasının bulunduğu "Tahıl ve Yiyecek Maddelerinin Ukrayna Limanlarından Emniyetli Sevki Girişimi Belgesi"nin diplomatik bir zafer olduğunu belirten Başkan Altay, “Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaşla beraber oluşan küresel tahıl krizi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu ve güçlü iradesi ile çözülmüştür. Tüm dünyayı etkileyen gıda krizini çözen Sayın Cumhurbaşkanımıza Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği adına şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Altay, Küresel, Tahıl, Krizini, Çözen, Cumhurbaşkanı, Erdoğan’a, Teşekkür, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı