Haber Detayı
27 Temmuz 2022 - Çarşamba 12:26 Bu haber 3668 kez okundu
 
Başkan Çiğdem, 'Hüyük Artık Kabına Sığmıyor'
HÜYÜK - Sona eren festivali değerlendiren Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, “Görüyoruz ki Hüyük artık kabına sığmıyor”dedi.
Bölgeden Haberi
Başkan Çiğdem,  'Hüyük Artık Kabına Sığmıyor'

HÜYÜK - Sona eren festivali değerlendiren Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, “Görüyoruz ki Hüyük artık kabına sığmıyor”dedi.

Şehir meydanında organize edilen ve son bulan Hüyük Kırmızı Altın, Geleneksel El Sanatları ve Gençlik Festivali’nin kapanışında kürsüye gelen Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, mevcut festival alanının Hüyük’e dar geldiğini belirterek, “İnşallah Kültür ve Turizm Bakanlığımızın desteğiyle belki önümüzdeki yıl çok güzel bir festival alanına kavuşuruz. Ve daha büyük festival ve daha büyük eğlenceleri hep birlikte yaparız.”dedi.

- "Festival yaparken hizmetler de aksamıyor"

Hüyük’te Belediye olarak bir yandan festivaller yaparken diğer yandan da hizmet üretmeye devam ettiklerini de anlatan Çiğdem, şöyle devam etti:

“Festival yapıyoruz ama bu esnada 4-5 mahallemizde asfalt atılıyor, 4-5 mahallemizde de kilitli parke taşı döşeme işi yapılıyor.

Her işe yetişen bir belediye olma yolunda ilerliyoruz. Bu da bizleri fazlasıyla mutlu ediyor.

Çok mu yorulduk. Dört günde ben yorulmadım ama personelim çok çaba sarfetti, ben temizlik hizmetlerinden park bahçelerdeki arkadaşlarıma, güvenliğinden zabıtasına büro elemanından müdürlerine kadar hepsini alınlarından öpüyorum, çok büyük emekleri var teşekkür ederim hepsine.”

- "Meclis karar aldı, festivali yaptık"

Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, geride kalan festivali Belediye Meclis üyelerinin aldığı kararla yaptıklarının da altını çizerek, “Tüm belediye meclis üyelerimize de siyasi parti ayrımı gözetmeksizin teşekkür ediyorum. Bu güzellikler onların aldığı kararla ortaya çıktı.”dedi.

- Bakan Kasapoğlu ile Bakan Yardımcısı Demircan'a teşekkür

Çiğdem, konuşmasında Hüyük’e sonuna kadar katkı veren Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’na da teşekkür ederken, “Biliyorsunuz ilk gün buradaydılar. Kültür ve Turizm Bakanlığımıza, Bakan Yardımcımız Ahmet Misbah Demircan Bey’e, il başkanımız Hasan Angı Bey’e, ittifak ortağımız MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan Bey’e ve gönlünü sarfeden tüm hemşehrilerime de çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar ki, böyle güzellikler çıkıyor.”

- "Muhtarlarımız da çok çaba sarfetti...

Konuşmasında, Hüyük’ün mahalle muhtarlarına da ayrı bir parantez açan Başkan Çiğdem, şunları kaydetti:

“23 mahallemizin 23 muhtarı dört gündür burada. Yani aflarına sığınırım amele gibi çalıştılar; bir ‘eksik olmasın, bir hata olmasın, ilçemizi gururla temsil edelim’ diye…

Hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Şunu söylemek istemiyorum; ‘biz orada bunu yaptık, burada bunu yaptık’.

23 mahallede yaşayan tüm hemşehrilerim ne yaptığımızı da biliyor ve ne vaad ettiğimizi, neler yapacağımızı da biliyor.

Dünya bir pencere her gelen bakıp geçecek, biz de geriye dönüp baktığımızda görevlerimizi bıraktığımızda iyi şeyler yapabildiysek. böyle güzel eserler yapabildiysek, kendi kendimize belki keyif alacağız.

Çünkü bizden önceki görev yapanlardan öyle öğrendik, siyasi hayatımız boyunca da birliği, beraberliği , kardeşliği bozdurmadan, siyaset ayrı planda iyi şeyleri hep birlikte üretebilmenin çabasını verdik”

Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem'e konuşmasının ardından AK Parti Hüyük İlçe Başkanı Muammer Karaaslan da bir tablo hediye etti.

- "Başkanımız bizim için çok değerli"

Hüyük Muhtarlar Birliği Başkanı İlkay Ceylan da, Başkan Çiğdem’e bir hediye takdim ederken şöyle konuştu:

“Muhtarlar olarak, Hüyük halkı olarak çok teşekkür ediyoruz başkanımıza. Başkanımız bizim için çok değerli.

Çünkü bizlere değer vermeyi, Hüyük’e değer vermeyi ve değer verilmeyi öğretti. Bu bağlamda başkanımızın nezdinde bütün belediye personelimize de emekleri için çok teşekkür ediyoruz.

İnşallah bu etkinlikler her yıl devam edecek başkanımızın ve ekibinin sayesinde.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Çiğdem,, , 'Hüyük, Artık, Kabına, Sığmıyor',
Yorumlar
Haber Yazılımı