Haber Detayı
18 Şubat 2024 - Pazar 20:09 Bu haber 22449 kez okundu
 
Bayındır: “Beyşehir’e yakışan hizmetleri getireceğiz”
Beyşehir’de, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Adil Bayındır, “Bu şehre yakışan hizmetleri getireceğiz”dedi.
Siyaset Haberi
Bayındır: “Beyşehir’e yakışan hizmetleri getireceğiz”

Beyşehir’de, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Adil Bayındır, “Bu şehre yakışan hizmetleri getireceğiz”dedi.

Vuslat Parkı girişinde gerçekleştirilen açılış töreninde kürsüye gelen Bayındır, Beyşehirli seçmene bir kez daha; “Hep birlikte bir 5 yıl daha hizmet için birlikte yürüyelim” çağrısında bulundu.

Belediye Başkanlığı için bir 5 yıl daha Beyşehir’e hizmet için talip olduğunu konuşmasında vurgulayan Bayındır,sözlerini şöyle sürdürdü:

“KAYBEDEN DİYE BİR TABİR OLMAYACAK, KAZANAN BEYŞEHİR OLACAK”

  “Allah enerjimi, bedenimdeki sağlığı, Beyşehir’deki çalışmalarımı kaybettirmesin. Bir 5 yıla daha talip olduk. Önümüzde kırk gün kadar bir süre var. 31 Mart seçimlerinde kaybeden diye bir tabir olmayacak, kazanan Beyşehir olacak inşallah.

“GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

4 dönem muhalefetten seçilmiş bu toprağa imza atmış biri olarak, sizlerle birlikte AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın gücüyle Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle, Milletvekillerimin omuzuyla güzel hizmetler yapacağız.

 Bu meydanda bulunan yüzde 70’ine adıyla hitap edeceğim bir hafızam var. Tüm bu hafızamı AK Parti’mizin belediyecilik anlayışı ile birleştirerek bu şehre yakışan hizmetleri getireceğiz.

 Haydi Beyşehir! Patlasın sandıklar, gümbür gümbür hep birlikte bir 5 yıl daha hizmet için yürüyelim. Böyle güzel bir kalabalıkla bu meydanları dolduran Beyşehirli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.”

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Açılışa katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay da seçim dönemlerinin hesap dönemleri olduğunu vurgulayarak, “Biz bu meydanlara geldiğimizde sizlere birçok taahhütte bulunarak, birçok hizmeti yapacağımızı ifade ettik. Geriye baktığımızda verdiğimiz bu sözleri yerine getirmenin mutluluğunu ve bahtiyarlığını yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberlik mesajı  da veren Başkan Altay, Adil Bayındır’a tam destek verdiklerini ifade ederek; ‘‘Şimdi Adil Bayındır başkanım ile aynı çatı altındayız.

İnşaallah aynı çatı altında Beyşehir’imize hizmet etmek istiyoruz.

Onun için sizlerden, sandıkta Cumhur İttifakı’na destek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“BİZE YAKIŞAN ADİL BAYINDIR’IN YANINDA OLMAKTIR”

Açılışa katılan milletvekillerinden AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan da, Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı Adil Bayındır’a tam destek mesajı verirken, “Programımda olmamasına rağmen ben bugün Beyşehir’de olmak zorundaydım. Çünkü her zaman yanımızda olan Adil Bayındır Başkanın yanında olmak zorundaydım. Hayat insana birçok şey verir. Makam mevki verir, servet verir, varlık verir. Ama bunun en önemlisi dostluklardır. Gençlik yıllarını, ömrünü bu şehre adamış, beraber yol yürüdüğümüz Adil Bayındır Başkanımız, Ak Partimizin Cumhur ittifakımızın belediye başkan adayı olmuştur. Bize yakışan bu kutlu yolda kendisinin, yanında olmaktır.‘’ diye konuştu.

“ADİL BAŞKANIMIZIN YORULMASINA GEREK YOK, DİYORLAR”

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ise, SKM açılışı öncesi yaptıkları ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, AK Parti’ye olan yoğun ilgiye dikkat çekti. Özboyacı, “Soğuk bir havanın yanında sıcacık bir Beyşehir tablosu var karşımızda. Açılış öncesi Adil Bayındır başkanım ile esnaflarımızı ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde o kadar çok muhabbet ve sohbet vardı ki ilerlemekte zorluk çektik.  Esnaf kardeşlerimizin, vatandaşımızın söylediği; 'Boşuna geziyorsunuz, boşuna yoruluyorsunuz. Biz güveniyoruz. Beyşehir 31 Martta sandıkları patlatacak' Adil Başkanımızın yorulmasına gerek yok diyorlar.” cümlelerini kullandı.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer de konuşmasında, seçim için artık geriye sayımın başladığına dikkati çekerek, yerel yönetimleri kazanmanın yolunun çok çalışmaktan geçtiğine dikkati çekti. Özer, şöyle konuştu:

"REKOR BİR OY İSTİYORUZ"

 “Seçime 45 günden daha az bir süre kaldı, bu süre boyunca inşallah hep birlikte tüm köylerimizi, beldelerimizi, merkez ve ilçelerimizdeki tüm haneleri ziyaret etme gayreti içerisinde olacağız.

Arzu ediyoruz ki, Beyşehir’imizde rekor bir oyla Beyşehir’e yakışır bir şekilde en güzel bir neticeyi almayı arzu ediyoruz.

Bugün itibarı ile de Türkiye yüzyılının ilk yerel seçimlerini hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu seçimimizde de başarılı olarak Türkiye’mize, Konya’mıza, Beyşehir’imize AK Parti belediyeciliğini yaşatmaya devam edeceğiz inşallah”

Açılış programında kürsüye gelen AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal da, bu günlerin kendileri için adeta bir bayram olduğunu vurgulayarak, “Bu günler bizim bayramlarımız. 2002 yılında Beyşehir’imizde AK Parti teşkilatımız oluşturulurken, verilen mücadelenin şahidiyim. Rabbim bu kutlu yolda 31 Mart – 1 Nisan sabahı bu güzel coğrafyada AK Parti belediyeciliği ile seçim kazanmayı nasip etsin inşallah, AK Parti Belediyeciliği Adil Bayındır başkanımızla çok daha bereketli olacak Beyşehir’imiz için.”diye konuştu.

MHP Beyşehir İlçe Başkanı İsmail Soydan da konuşmasında, Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı olan Adil Bayındır’ın seçim sürecinde de yanında ve arkasında olarak kendisine destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrasında Vuslat Parkı girişinde hizmet verecek olan seçim koordinasyon merkezinin açılışı toplu olarak kurdela kesilmesi sonrasında gerçekleştirildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bayındır:, “Beyşehir’e, yakışan, hizmetleri, getireceğiz”,
Yorumlar
Haber Yazılımı