Haber Detayı
25 Şubat 2024 - Pazar 15:32 Bu haber 22563 kez okundu
 
Bayındır, “Beyşehir, Tüm Mahalleleriyle Türkiye Yüzyılı’na Hazır”
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ak Parti'den Beyşehir Belediye Başkan adayı Adil Bayındır, “Beyşehir tüm mahalleleriyle birlikte Türkiye Yüzyılı’na hazır” diye konuştu.
Siyaset Haberi
Bayındır, “Beyşehir, Tüm Mahalleleriyle Türkiye Yüzyılı’na Hazır”

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ak Parti'den Beyşehir Belediye Başkan adayı Adil Bayındır, “Beyşehir tüm mahalleleriyle birlikte Türkiye Yüzyılı’na hazır” diye konuştu.

Bayındır, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde saha çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.

Bayındır’ın seçim mesaisine AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal, MHP İlçe Başkanı İsmail Soydan, belediye meclis üyesi adayları ve partililer de katılıyor.

Başkan Bayındır, saha çalışmalarını ilçe merkezinde de yürütürken dış mahallelerde de vatandaşlarla buluşuyor.

Beyşehir’de  bu kapsamda Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Bayındır, servislerde yatarak tedavi gören hastalar ve aileleriyle bir araya geldi, “geçmiş olsun” dileklerini iletirken şifa temennisinde bulunarak sohbet etti. Bayındır, sağlık çalışanlarına da kolaylıklar diledi.

DIŞ MAHALLELERDE BAYINDIR’A YOĞUN İLGİ

Bayındır dış mahalle buluşmaları kapsamında ise Emen, Sevindik, Yenidoğan ve Üstünler mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, İl Başkan Yardımcıları Seyit Mehmet Sümer, Gökhan Taşkıran’ın da katıldığı Yenidoğan Mahallesi’ndeki mahalle buluşmasında Başkan Bayındır, çarşı esnaflarını ziyaret etti, sohbet ederek varsa talep ve isteklerini dinledi.

Bayındır, yerleşim merkezinde cami çıkışında karşılaştığı vatandaşlarla selamlaşırken Cuma günlerini ve kandillerini tebrik etti.

“HER ŞEY BEYŞEHİR İÇİN”

Bayındır, dış mahalle buluşmalarında kahvehanelerde bir araya geldiği hemşehrilerinden Cumhur İttifakı’na destek de isterken kendisine gösterilen yoğun ilgi ve teveccühe teşekkür etti.

Yaptığı konuşmalarda, Beyşehir’i göreve gelmesi halinde Yeni Türkiye Yüzyılı vizyonu ile tanıştıracaklarını belirten Bayındır, “Seçim çalışmalarında karşılaştığımız manzara bize bunu gösteriyor. Beyşehir, Yeni Türkiye Yüzyılı’na hazır ve kararlı görünüyor inşallah. Vatandaşlarımızla gönüller bir, sevdamız bir. Beyşehir ve tüm mahalleleri ‘durmak yok, yola devam’ diyor.Bir kez daha ‘Her şey Beyşehir için’ derken, tüm hemşehrilerime şahsıma ve Cumhur İttifakı’na gösterdiği yoğun ilgi, teveccüh ve sevgilerinden dolayı içtenlikle, samimiyetle teşekkür ediyorum.”ifadelerine  yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bayındır,, “Beyşehir,, Tüm, Mahalleleriyle, Türkiye, Yüzyılı’na, Hazır”,
Yorumlar
Haber Yazılımı