Haber Detayı
10 Şubat 2024 - Cumartesi 00:29 Bu haber 41553 kez okundu
 
Bayındır; “İktidarımızda Bir Dönemi Bana Çok Görmeyin Ey Beyşehir”
BEYŞEHİR - Cumhur İttifakından Ak Parti Beyşehir Belediye Başkan adayı Adil Bayındır, seçim startını verdiği programda hemşerilerinden bir dönem daha görev istedi...
Siyaset Haberi
Bayındır; “İktidarımızda Bir Dönemi Bana Çok Görmeyin Ey Beyşehir”

BEYŞEHİR - Cumhur İttifakından Ak Parti Beyşehir Belediye Başkan adayı Adil Bayındır, seçim startını verdiği programda hemşerilerinden bir dönem daha görev istedi...

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin startını tarihi Eşrefoğlu Camisi önünde Cuma namazı sonrasında yapılan duanın ardından veren Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, hemşerilerinden bir dönem daha görev istedi, “İktidarımızda bir dönemi bana çok görmeyin ey Beyşehir” diye vatandaşlara seslendi.

Cuma namazı sonrası tarihi cami önünde hemşerileriyle bir araya gelen Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın İlçe Belediye Başkan adayı Adil Bayındır, kendisini tebrik eden vatandaşların elini sıkarak kucaklaştı.

Yapılan dua sonrasında programa katılan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal, MHP İlçe Başkanı İsmail Soydan, BBP İlçe Başkanı Murat Alaboğa ve kendisine eşlik eden kalabalıkla birlikte yaya olarak şehir merkezinde AK Parti İlçe Teşkilatı önüne kadar yürüyen Adil Bayındır, yürüyüşü esnasında beraberindekilerle esnafları ve vatandaşları da selamladı.

Adil Bayındır, teşkilatta yaptığı konuşmasında ise, hep birlikte katıldıkları programla birlikte ilçede seçim startını mübarek bir günde verdiklerini vurguladı.

Cumhur İttifakı’ndan Beyşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesini “kader” olarak nitelendiren Bayındır, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“74 yaşına girmiş bir Adil Bayındır’ın, ‘her şey Beyşehir için’ diyen bir Adil Bayındır’ın yaşının, olgunluğunun gereği, 2019’dan beri birlikte çalışarak, diyalog eksikliği olmadan, iyiliğini gördüğüm başta toprağımın evladı Mustafa Akış Bey’e, sayın milletvekilim Mustafa Hakan Özer’e ve Konya milletvekillerimizin tamamına, Beyşehir ilçe teşkilatlarına, aday adayı olan arkadaşlarıma, ilçe ve il teşkilatlarıyla bugünkü kaderin yazılmasında rol oynayanlara ve işin doğrusu bizim adaylığımızın tensibinde bulunan başta Cumhurbaşkanımızla ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımla beraber olmaktan, o dünya belediyeler birliğinin başkanı olan kardeşimle çalışmaktan, bir dönemde beni alıkoymayan başta liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve bize bu imkanı tanıyan her kim ucundan tutmuşsa, Allah beni onlara mahcup etmesin diyorum. Allah’ım utandırmasın diyorum.

“DÖRT DÖNEM MUHALEFETTEN SEÇİLEN ADİL’İN NELER YAPTIĞININ ŞAHİDİSİNİZ”

Tamamladığım dördüncü dönemin sonunda hem dört dönem muhalefetten seçilen Adil’in neler yaptığının hepiniz şahidisiniz.  Bir taahhül edin o Adil Bayındır, 74 yaşın olgunluğu, mesleki birikiminin fasılalı AK Parti iktidarı, Cumhur İttifakının sonucunda başarılı olması halinde iktidarımızda bir dönemi bana çok görmeyin ey Beyşehir.”

“5 YIL İKTİDARIMIN NİMETLERİNİ ŞEHRİME, HER KESİMİN AYAKLARINA SEREYİM”

“Beni uğurlayacaksınız 2024’te uğurlayın” diye sözlerini sürdüren Bayındır, konuşmasında şöyle devam etti:

“Bir 5 yıl iktidarımın nimetlerini şehrime; her kesimin ayaklarına sereyim.

 Bu memlekette geriye geçeyim, yiğitlerimizi alkışlayayım. Tavsiyesi olan varsa vereyim, büyük olarak olgunluk içinde veda edeyim.

Zira ‘benim bu memlekette daha çok yapacağım iş var’ diyerek müracaat ettim.

“HEPİMİZ ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

Kader bu ya, tevafuk bu ya; bir dönem iktidarı görme şansını bana veren Mevla’ya şükrediyorum.

AK Parti saflarında olduğum için şükrediyorum, zira hepimiz çok güzel işler yapacağız.

 Ben değil ‘biz’ diyenleri çoğaltacağız Beyşehir’de.

 Daha çok şey söylerim ama kalbimiz güzel, niyetimiz, hedefimiz, şehrimiz güzel, insanımız güzel, bu soylara, bu boylara hizmet etmek şereflerin en büyüğü diyorum.”

“BEYŞEHİR’İMİZDE ADİL BAYINDIR BAŞKANIMIZLA BİRLİKTE YOLA DEVAM ETME KARARI ALINDI”

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer de, konuşmasında, yerel seçim sürecinde adaylık için başvuru yapan isimler içerisinde değerlendirmeler yapıldığını vurgulayarak, “Aday adayları bütün siyasi partilerden kendilerinin adaylıklarını ilan ettiler ve bir değerlendirme süreci hepinizin malumu oldu. Bu süreç içerisinde de Beyşehir’imizde çok kıymetli aday adaylarımız oldu. Nihai olarak, değerlendirmelerle birlikte genel merkezimiz,Sayın Cumhurbaşkanımızın tevdi etmesiyle birlikte Beyşehir’imizde Adil Bayındır başkanımızla birlikte yolumuza devam etme kararı alındı. Ben bu kararın hem Beyşehir’imize hem de Konyamıza hayırlı olmasını diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

“ADİL BAYINDIR İSMİ BEYŞEHİR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Adil Bayındır isminin Beyşehir için çok önemli bir isim olduğunun konuşmasında altını da çizen Özer, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yıllardır Beyşehir’in  geçmişini, bugününü, her sokağını, her insanını yakından  tanıyan,  Beyşehir’in hafızası olmakla beraber  Beyşehir’in her noktasına hakim bir  isimdir Adil Bayındır.

Dolayısıyla Konyamızda da  AK Parti belediyeciliğini hepimiz biliyoruz,  bugün büyükşehir belediye başkanımız  dünya belediyeler birliği başkanı,  yani dünyadaki yerel yönetimler  anlamındaki  en bilinen, en meşhur  birimin en başındaki insan.  Bu sene içerisinde eş  başkan, yapmış olduğu hizmetlerle hem Konyalı hemşerilerimizin hem de Türkiye’deki herkesin  gözünde önemli bir isim.

 AK Partimiz zaten 21 senedir  Türkiye’nin kaderini değiştirdi Rabbimize hamd olsun.  21 sene öncesine  göre  sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok daha büyük,  çok daha güçlü bir Türkiye’nin içerisindeyiz.

“BEYŞEHİR HİZMET DOLU BİR DÖNEMİ YAŞAYACAK”

  Dolayısıyla şunu ifade etmek istiyorum;  AK Parti anlayışı,  AK Partinin hizmet anlayışı  büyükşehir belediye başkanımızın başarısı ve Adil Bayındır isminin  Beyşehir’deki tecrübesi,  birikimi,  gayreti bunlar bir araya geldiği zaman inşallah hemşerilerimizin  çok büyük bir teveccühü ve desteğiyle birleştikten sonra ben inanıyorum ki,  bu dönem Beyşehir’imiz için çok kıymetli,  çok güzel  hizmet dolu bir dönemi yaşayacak ve yaşatacak.

İnşallah bugün bu sürecin başlangıcındayız.  Kıymetli cumhur ittifakının bileşenleri olarak da Beyşehir’de bir birlik beraberliği burada hep birlikte  sergiliyoruz.

“SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

 Hepimiz biriz,  böylesine büyük işlerdeki en önemli  unsur başarının en önemli unsuru şüphesiz  birlik ve beraberliktir. Bundan bereket doğar, güzellik doğar, hayır doğar, burada ben bu birlik beraberliği görüyorum.

   Başta teşkilatımız,  teşkilatlarımız,  belediyemiz, başkanımız Beyşehirli hemşerilerimiz  bir ve bütün olarak  bu seçim sürecinde inşallah en yüksek oy oranıyla hem büyükşehrimizi  hem de Beyşehir Belediyemizi destekleyeceğiz, teşkilatlar olarak Beyşehir’de girmedik kapı,  sıkmadık el bırakmayacağız, hemşehrilerimizin  gönlüne gireceğiz ve bu seçim sürecini hep birlikte inşallah en yüksek muvaffakiyetle neticelendireceğiz diyorum. Tabi söylenecek söz çok ama biz sözden çok iş yapmayı seven bir siyasi gelenekten geliyoruz. Bundan sonra inşallah bugün ilk adımını atmış olduğumuz seçim çalışmamızın hayırlı olmasını diliyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bayındır;, “İktidarımızda, Bir, Dönemi, Bana, Çok, Görmeyin, Ey, Beyşehir”,
Yorumlar
Haber Yazılımı