Haber Detayı
10 Ocak 2022 - Pazartesi 10:30 Bu haber 4175 kez okundu
 
Bayındır, "Ülkemizin Ve Şehrimizin Kalkınmasına Katkı Sağlıyorsunuz"
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Güncel Haberi
Bayındır,

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bayındır mesajında, toplumların gelişiminde öncü olan gazetecilik mesleğinin, son derece onurlu, bir o kadar da zorlu ve saygın bir meslek dalı olduğuna vurgu yaparak, şu ifadelere yer verdi:

“Objektif ve ilkeli habercilik anlayışıyla toplumun bilinçlenmesinde, barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir görev üstlenen basınımız, demokrasi kültürümüzün gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır.

Mesai mefhumu gözetmeksizin, zorlu şartlar altında görevlerini ifa eden tüm basın mensuplarımıza özverili gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına ve güçlenmesine katkı sağlayan, beklentilerin gündeme taşınması ve çözüme kavuşturulması noktasında bizlere yardımcı olan gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik eder, mesailerinde kolaylıklar, görevlerinde üstün başarılar dilerim”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bayındır,, "Ülkemizin, Ve, Şehrimizin, Kalkınmasına, Katkı, Sağlıyorsunuz",
Yorumlar
Haber Yazılımı