Haber Detayı
18 Mayıs 2024 - Cumartesi 14:55 Bu haber 18995 kez okundu
 
Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı.
Güncel Haberi
 Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı

2023-2024 eğitim döneminin sona ermesinin ardından fakülteden mezun olan turizm rehberliği öğrencileri için düzenlenen mezuniyet töreninde kürsüye gelen Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Abdullah Karaman, “Gençler, biz sizleri geçmişinizle değil, geleceğinizle anmak istiyoruz” sözleriyle mezun öğrencilerine seslendi.

Mezun öğrencilerini ülkenin birer elçisi olarak değil, büyük elçisi olarak okullarından mezun ettiklerini vurgulayan Prof.Dr.Karaman, “Türkiye’nin yüzü, Konya’nın iftiharı, okulumuzun da her yerde birer temsilcisi olacaksınız. Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesinden mezun olmanın haklı gururunu ve başarısını yaşayacağınıza inanıyorum. Bugün sadece bir mezuniyet töreni yapıyoruz; bugün bir ayrılış değil, bugün artık bundan sonraki hayatınızda sizlerle birlikte birer meslektaş olarak, sizlerin yanında durmanın ve sizlerle aynı heyecanı paylaşmanın huzuru içerisindeyiz.”diye konuştu.

Konuşmaların ardından fakülteye destek ve katkılarından dolayı bazı isimlere teşekkür plaketleri verilirken, mezun öğrencilere belgeleri de protokol tarafından takdim edildi.

Öğrenciler mezuniyet sevincini ise keplerini hep birlikte havaya fırlatarak yaşadı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: , Beyşehir, Ali, Akkanat, Turizm, Fakültesi'nde, mezuniyet, heyecanı,
Yorumlar
Haber Yazılımı