Haber Detayı
30 Haziran 2021 - Çarşamba 14:55 Bu haber 4434 kez okundu
 
Beyşehir Aydınlatma Çalışmaları İle Işıl Işıl
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik Servisi tarafından ilçenin belirlenen bölgelerinde aydınlatma çalışmaları yapıldı.
Yaşam Haberi
Beyşehir Aydınlatma Çalışmaları İle Işıl Işıl

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik Servisi tarafından ilçenin belirlenen bölgelerinde aydınlatma çalışmaları yapıldı.

Kent estetiğine katkı sunmak amacıyla Konya Caddesinden Antalya Caddesine, Köprübaşı kavşağından Çarşamba Kanalı yeni adliye binasına kadar ve Aşk Adasının bütününe aydınlatma çalışmaları yapıldı. Ekipler elektrik direklerinde çalışmaların devam ettiği alanlarda aydınlatma çalışmaları ile kentin çehresini değiştiriyor. Gerçekleştirilen aydınlatma çalışmaları ile ışıl ışıl bir görünüm kazanan kavşak, cadde ve aşk adası ilçe sakinlerinin de beğenisini topladı.

BAŞKAN BAYINDIR, “BU GÜZEL TABLONUN ÇERÇEVESİNİ YAPIYORUZ”

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir’i eşsiz güzellikte bir tabloya benzeterek bu tablonun çerçevesini yaptıklarının altını çizdi.

Başkan Bayındır şehir aydınlatma çalışmaları hakkında yaptığı yazılı açıklamada, “İlçemizin gecesini gündüzünün ayrı güzelliklere bürünmesi için kent estetiği çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar ile ilçemizi Konya Caddesinden Antalya Caddesine, Köprübaşı kavşağından Çarşamba Kanalı yeni adliye binasına kadar ve Aşk Adasının bütününe ışıklandırma yapıp gerdanını giydirmiş olduk. Işıklandırma çalışmalarının devamını Beyşehir Gölü kıyısının tamamında da gerçekleştireceğiz. Her zamanda söyleyeceğim; yine söylüyorum. Allah buraya tablo gibi bir güzellik vermiş. Biz sadece buna çerçeve yapıyoruz. Bisiklet yolları, yeşil alan çalışmalarının olduğu bir anlayış ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Aydınlatma, Çalışmaları, İle, Işıl, Işıl,
Yorumlar
Haber Yazılımı