Haber Detayı
16 Kasım 2023 - Perşembe 19:12 Bu haber 44363 kez okundu
 
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Ak Partiye Geçti
BEYŞEHİR - 2019 seçimlerinde bağımsız olarak seçilen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 2024 seçimlerinde Ak Parti’den Beyşehir Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat etti.
Siyaset Haberi
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Ak Partiye Geçti

BEYŞEHİR - 2019 seçimlerinde bağımsız olarak seçilen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 2024 seçimlerinde Ak Parti’den Beyşehir Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat etti.

Müracaat sonrası başkan Bayındır; basın açıklamasında bulundu.

"Kıymetli Hemşehrilerim;

31 Mart 2019 tarihinde Allah (c.c) takdiri ve siz değerli hemşehrilerimin teveccühü ile göreve geldiğim günden bu yana görev süremin 4.5 yılını Halka hizmet, Hakka hizmettir felsefesiyle tamamladım. Yine seçim dönemindeki sizlere olan sözüm gereği; 15 Kasım 2023 tarihine kadar Bağımsız Belediye Başkanı olarak görevime devam ettim.

Bugün itibariyle; Beyşehir’imin geleceği, şehrimin vizyonu, gerçekleşmesini beklediğim ve istediğim projeler adına yine 1991 yılında ilk defa dile getirdiğim ve şehrimizin istikbali olarak gördüğüm; bu yıl 3 Mayıs 2023 tarihinde açılışı gerçekleşen Gembos Yolu- Demirkapı Tünelinin açılmasının görev süreme denk gelmesini bir tevafuk olarak görerek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonunda yer almak, yine günü geldiğinde ve önümüzdeki günler açıklayacağım projelerle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kadrolarıyla şehrimize kalıcı eserler bırakmak adına, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Adalet ve Kalkınma Partisi Beyşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatımı bugün itibariyle yapmış bulunmaktayım.

Değerli Hemşehrilerim;

Adalet ve Kalkınma Partisinden Aday Adayı olmamdaki etkenlerden sadece birkaç tanesini özetleyecek olursam; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle şehrimize doğalgazın kazandırılması, dört gözle beklediğimiz bizim tabirimizle Gembos Yolu – Demirkapı Tüneli’nin açılması, Mermer işletme izinlerimiz olmak üzere tüm siyasi hayatım boyunca vefa duygusuyla hareket eden bir Adil Bayındır olarak bu konularda da hem şahsım hem de şehrim adına Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vefa borcum olduğu kanaatiyle aday adayı oldum.

40 yıldır siyasetin içerisinde bulunan ve ömrünü şehrine adamış, Yüce Mevla’nın takdiri ve sizlerin teveccühü ile 4 dönem Beyşehir Belediye Başkanlığını görmüş birisi olarak hiçbir zaman makam/mevkii peşinde olmadım. Her daim şehrimin meselelerini kendime dert edindim ve bu uğurda çalıştım.

Yine bu dönemki görev sürem içerisinde ; Parke Fabrikası, 240 ton/saat kapasiteli Asfalt Plenti, 400 ton/saat kapasiteli Konkasör Şantiyesi, Mermer İşletmesi, Karaburun Plajı, Mevcut Petrol İşletmesine Belediyemiz bünyesinde bayilik açılması, yeni alınan makina ekipmanlarıyla Beyşehir Belediyemizin önündeki çalışmalarında uzun yıllar yardımcı olacak ve yapılan çalışmaların maliyetini 3/1 oranında azaltacak Hep Birlikte Üreten Beyşehir’in kazanımlarını sağladık. Tabiri caizse adeta Beyşehir Belediyesinin mutfağını kurduk.

Bu çalışmalarımızın devamı adına yine önümüzdeki dönem içinde; Hak yazmış ve Halk teveccüh gösterirse; tecrübem, liyakatım ve şehrimizin her köşesindeki iş bitirme belgelerimle bu göreve 1 dönem daha talip olarak siyasetin jübilesini yapmaktır muradım.

Aday adaylığımın hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz eder, siz değerli hemşehrilerimi sevgi ve muhabbetle selamlarım.

Saygılarımla 

Adil Bayındır

İnşaat Mühendisi

Beyşehir Belediye Başkanı

Adalet ve Kalkınma Partisi Beyşehir Belediye Başkan Aday Adayı"

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediye, Başkanı, Adil, Bayındır, Ak, Partiye, Geçti,
Yorumlar
Haber Yazılımı