Haber Detayı
31 Ocak 2023 - Salı 12:10 Bu haber 11855 kez okundu
 
Beyşehir'de Merakla Beklenen O Proje Hayata Geçiyor
BEYŞEHİR - Beyşehir'de yapılması planlanan Beyşehir Millet Bahçesi’nde ihale tarihi belli oldu. İhale tarihi 2 Mart 2023 olarak belirlendi.
Yaşam Haberi
Beyşehir'de Merakla Beklenen O Proje Hayata Geçiyor

BEYŞEHİR - Beyşehir'de yapılması planlanan Beyşehir Millet Bahçesi’nde ihale tarihi belli oldu. İhale tarihi 2 Mart 2023 olarak belirlendi.

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, “Projesi tamamlanarak 2 Mart 2023 tarihinde ihaleye çıkacak ‘Beyşehir Millet Bahçesi’nin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe merkezinde İçerişehir Mahallesi’ndeki göl kıyısından başlanarak karşı taraftaki kıyı şeridi boyunca Vuslat Parkı’nın da içerisinde olduğu alanın millet bahçesi haline dönüştürüleceğini belirtti.

Projenin görsellerini de sosyal medya hesabından paylaşan Elkin, Beyşehir Millet Bahçesi projesi yapım işinin 2 Mart 2023 tarihinde ihaleye çıkarılacağını bildirerek, şunları kaydetti:

“İlçemiz İçerişehir Mahallesinden başlayarak karşı tarafta kıyı şeridi boyunca devam etmesi planlanan Beyşehir Millet Bahçesi ile millet bahçesine ait sosyal donatıların inşaat, altyapı ve çevre düzenlemeleri ile ilgili ihale süreci başlamış olup 2 Mart 2023 olarak ihale tarihi onaylanmıştır.

Sürecin başından sonuna kadar olurları ve onaylarından dolayı başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta Hanımefendi'ye, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a,Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın Mustafa Akış’a, Konya Milletvekilimiz Sayın Tahir Akyürek ve Bölge Milletvekilimiz Gülay Samancı ile tüm Konya milletvekillerimize, İl Başkanımız Sayın Hasan Angı’ya ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyoruz. Şehrimize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Merakla, Beklenen, O, Proje, Hayata, Geçiyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı