Haber Detayı
30 Ocak 2024 - Salı 21:35 Bu haber 39956 kez okundu
 
Beyşehir’i Milli Görüş Belediyeciliğine Kavuşturmak İçin Kollarımızı Sıvadık
BEYŞEHİR - Saadet Partisi Beyşehir Belediye Başkan adayı Muhammed Ali Can düzenlediği basın açıklaması ile neden bu yola çıktığını anlattı.
Siyaset Haberi
Beyşehir’i Milli Görüş Belediyeciliğine Kavuşturmak İçin Kollarımızı Sıvadık

BEYŞEHİR - Saadet Partisi Beyşehir Belediye Başkan adayı Muhammed Ali Can düzenlediği basın açıklaması ile neden bu yola çıktığını anlattı.

Can açıklamasında: 

"Saygıdeğer basın mensupları, hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Hepinizin malumu 31 Mart yerel seçimlerine adım adım yaklaşıyoruz. Biz de bu kapsamda, inançla, azimle ve heyeacanla Beyşehir İlçemizi Milli Görüş Belediyeciliğine kavuşturmak için kollarımızı sıvadık ve sizlerin huzuruna çıktık.

Bugün burada, önemli bir dönemece şahitlik etmek ve geleceğimizi birlikte şekillendirmek amacıyla bir araya geldik.

Yerel seçimler, toplumumuzun temel taşlarından biridir. Beyşehir ilçemizin geleceği için de bundan önceki seçimlerden çok daha önemli bir role sahip olacaktır.

Beyşehir halkının ihtiyaçlarına odaklanan, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışıyla, bu yarışa gönül vermiş bir ekip olarak karşınızdayız. Bizim için her birinizin fikirleri ve talepleri önemlidir, çünkü bu kentte hep birlikte yaşıyoruz ve hep birlikte geleceğe yürüyoruz.

Bu doğrultuda siz değerli basın mensuplarımızla bir araya gelerek sizlerin de görüş ve önerilerinizi mutlaka dikkate alacağız.

Sorumluluklarımızın bilincinde, katılımcı bir yönetim anlayışıyla, şehrimizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha kalkınmış bir ilçe haline getirmek için bütün gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte, daha güzel bir geleceği inşa etmek için el birliğiyle çalışacağımıza olan inancımızı sizlerle paylaşıyoruz.

Karar alma süreçlerinde ve sorunların çözümlerinde üniversitemiz, odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve muhtarlarımızın görüşlerini de mutlaka dikkate alacağız. Bununla da yetinmeyip "Ben de Beyşehirimiz için iyi şeyler düşünüyorum" diyen, her görüşü, her hemşehrimizi mutlaka dikkate alacağız.

Biz, dünü görmezden gelerek, bugünü kapsamlı bir şekilde değerlendirmeden, yarınımızı şekillendirecek olan evlâtlarımızın hak ve hukukunu hesap etmeden hareket etmeyeceğiz.

"İnsan" şehir olmadan yaşar, fakat şehir insan olmadan yaşayamaz anlayışı ile hareket ederek bütün icraatlarımızı insan odaklı yapacağız. Tükettiğinden çok daha fazlasını üreten bir Beyşehir için çalışacağız. Halkın, belediye ile bütünleştiği bir Beyşehir kuracağız.

Partizanlık yapmadan, oy veren ya da oy vermeyen şeklinde ayrım yapmadan halkımızın tamamına adaletli bir şekilde hizmetlerimizi ulaştıracağız.

Beyşehir, eşsiz gölü ve tarihiyle etkileyici bir ilçedir; tarih dokusu ve zarif mimarisi, kendine has atmosferiyle benzersiz bir ilçedir. Bu muazzam doğal peyzaj, ziyaretçilere huzur dolu anlar yaşatırken, Türkiye'nin en büyük tatlı su gölüne ev sahipliği yaparak doğa severleri cezbetmektedir.

Geleneksel Türk kültürünü yaşatan ve samimi insanların bulunduğu Beyşehir, tarihi konakları ve camileriyle geçmişin izlerini koruyarak ziyaretçilere nostaljik bir atmosfer sunmaktadır. Beyşehir Gölü, berrak havası ve masmavi sularıyla adeta bir doğa harikası olarak karşımıza çıkar.

Mistik bir atmosfere sahip olan Beyşehir, özellikle Mevlana'nın etkisiyle manevi bir zenginliğe sahiptir ve hem doğa hem de kültür turizmi açısından zengin bir potansiyele ev sahipliği yapar. Sıcakkanlı insanları ve geleneksel lezzetleri ile ziyaretçilerin her zaman dikkatini çekmiştir.

İşte böylesi güzel ve muazzam ilçemiz Beyşehir'e en büyük hizmetleri yapmak hepimizin boynunun borcudur. Biz de bu amaçla Saadet Partisi Beyşehir Belediye başkanı adayı olarak halkımızın huzuruna çıkıyoruz.

Şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla, birlikte başaracağımıza inancımızın tam olduğunu ifade ederek, bu basın toplantımızda, bize eşlik ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Saadet Partisi Beyşehir İlçe Belediye Başkan adaylığımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun."

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’i, Milli, Görüş, Belediyeciliğine, Kavuşturmak, İçin, Kollarımızı, Sıvadık,
Yorumlar
Haber Yazılımı