Haber Detayı
06 Ocak 2022 - Perşembe 10:06 Bu haber 27100 kez okundu
 
Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde Dr.Hakan Ateş Dönemi
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.Hakan Ateş, yeni kurumunda mesaiye başladı.
Sağlık Haberi
Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde Dr.Hakan Ateş Dönemi

BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.Hakan Ateş, yeni kurumunda mesaiye başladı.

Beyşehir Devlet Hastanesi’nde acil serviste görevli hekim iken Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.Ateş, yaptığı paylaşımında; “2018 yılında Beyşehir Devlet Hastanesi acil serviste başladığım hekimlik hayatıma 2022 yılı itibari ile Beyşehir İlçe Sağlık Müdürü olarak devam edeceğim. Bu görevi bana layık gören değerli büyüklerime teşekkür ederim. Allah alnımızın akıyla görevimizi yapmayı nasip etsin”ifadelerine yer verdi.

Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada ise, Beyşehir İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yaparken bu görevden ayrılan Dr.Mehmet Kendir’e kuruma verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür edilerek, “Dr.Mehmet Kendir’e pandemi döneminde yapmış olduğu olağanüstü çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz ve başarılarının devamını dileriz. İlçe Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan Ateş’e yeni görev yerinde başarılar dileriz. İlçemize hayırlı olsun” denildi.

Beyşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr.Hakan Ateş’e yeni görevinde başarılar temenni ederken, görevinden ayrılan Dr.Mehmet Kendir’e de ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, İlçe, Sağlık, Müdürlüğü’nde, Dr.Hakan, Ateş, Dönemi,
Yorumlar
Haber Yazılımı