Haber Detayı
13 Haziran 2022 - Pazartesi 10:24 Bu haber 18040 kez okundu
 
Beyşehir-Konya Yolunda Kaza, 8 Yaralı
BEYŞEHİR - Beyşehirde iki otomobilin çarpıştığı kazada 8 kişi yaralandı.
Güncel Haberi
Beyşehir-Konya Yolunda Kaza, 8 Yaralı

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 8 kişi yaralandı.

Kaza, Beyşehir-Konya Karayolu'nun Ilgın yol ayrımındaki kavşakta meydana geldi. Mustafa Balıklı idaresindeki 34 ABB 190 plakalı otomobil, Konya'dan Beyşehir yönüne seyir halinde iken Ilgın yol ayrımında kavşağa çıkan Mesut Kağnıcı idaresindeki 32 AJ 947 plakalı mobille çarpıştı.

Kazada yaralanan sürücü Mesut Kağnıcı, eşi Reyhan Kağnıcı ve çocuğu Emirhan Kağnıcı ile diğer otomobilde bulunan Beşir Mungan Konya'daki farklı hastanelere sevk edildi. AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi olan Mustafa Balıklı'nın kullandığı araçta bulunan AK Partili Beyşehir Belediye Meclisi Üyesi Harun Ağrıs, AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi Kahraman Şanal ile Mehmet Ertan da Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, Konya'da tedavi altına alınan parti mensubu Beşir Mungan ve Beyşehir'de tedavi gören diğer yaralı arkadaşlarının sağlık durumunun iyi olduğunu belirtirken, yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi almak için Beyşehir Devlet Hastanesi'ne gelen Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Adil Bayındır da partililer ile meclis üyesi mesai arkadaşına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kazaya karışan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Partililerin Konya'da katıldıkları toplantıdan ilçeye dönüş yolunda oldukları öğrenildi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beyşehir-Konya, Yolunda, Kaza,, 8, Yaralı,
Yorumlar
Haber Yazılımı