Haber Detayı
04 Temmuz 2023 - Salı 10:44 Bu haber 15390 kez okundu
 
Beyşehir Kurucuova Dedegül Şenlikleri Haftasonu Düzenlendi
BEYŞEHİR - Beyşehir’de bu yıl 18.si düzenlenen Anamas - Dedegül Kültür Şenlikleri hafta sonu düzenlendi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir Kurucuova Dedegül Şenlikleri Haftasonu Düzenlendi

BEYŞEHİR - Beyşehir’de bu yıl 18.si düzenlenen Anamas - Dedegül Kültür Şenlikleri hafta sonu düzenlendi.

Kurucuovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Kurucuova Mahallesi şenlik alanında gerçekleştirilen şenlikte, protokol konuşmalarının ardından, yemek ikramı, müzik dinletisi ve eğlenceli yarışmaların gerçekleşmesiyle program son buldu.

Şenlikte konuşan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, bu tür şenliklerin birlik ve beraberlik anlamında önemli olduğuna dikkat çekerek, "Sizler dayanışmayı, birlik olmayı, yardımsever olmayı bilenlersiniz." dedi.

Kurucuovalılar Dernek Başkanı Mesut Can gelen davetlileri selamlayarak, “Şenliklerimizin organizasyonunda her türlü desteği esirgemeyen ve yıllardır yapılmasını ve bugünlere gelmesini sağlayan bütün iş adamları ve yardımseverlere teşekkür ediyorum. Şenliklerimizin organizasyonunda her türlü desteği esirgemeyen bu alanda gördüğünüz tuvalet, su, çay ikramı, ses düzeni konusunda desteğini esirgemeyen özellikle de yıllardır büyük bir sorunumuz olan eski mahalle çevre yolunun asfaltlanması sorununu çözen Beyşehir Belediye Başkanımız Sayın Adil Bayındır’a mahallemize ve bölgemize yapmış olduğu desteklerden dolayı da teşekkür ediyoruz. Son olarak derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar gecesini gündüzüne katarak bugünlere kadar yönetimimizde görev almış arkadaşlara ve şu an faaliyetlerimize birlikte yaptığımız ekibime şahsım ve Kurucuova’mız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Kurucuova, Dedegül, Şenlikleri, Haftasonu, Düzenlendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı