Haber Detayı
30 Ağustos 2023 - Çarşamba 07:23 Bu haber 25629 kez okundu
 
Beyşehir MHP’de Görev Değişimi
BEYŞEHİR - Milliyetçi Hareket Partisi Beyşehir İlçe Başkanı olarak görev yapan Nazım Parla, bayrağı İsmail Soydan’a teslim etti.
Siyaset Haberi
Beyşehir MHP’de Görev Değişimi

BEYŞEHİR - Milliyetçi Hareket Partisi Beyşehir İlçe Başkanı olarak görev yapan Nazım Parla, bayrağı İsmail Soydan’a teslim etti.  

Milliyetçi Hareket Partisi Beyşehir İlçe Başkanlığının 14’ncü genel kurul toplantısı Elit Düğün salonunda yapıldı.

Genel Kurul Toplantısına; MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları, MHP Konya ve Beyşehir yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan 14’ncü genel kurul toplantısında Divan heyeti oluşturuldu.

Divan heyeti Başkanlığını MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak’ın yaptığı kongrede; Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda dilek ve temenniler bölümüne geçildi.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan yaptığı konuşmada;  Görevi devir eden Nazım Parla’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, Delegelerimizin oylarıyla İlçe Başkanlığı görevine yeni gelen İsmail Soydan Başkana ve Yönetimine başarılar diler, ilçe kongremizin partimize ve Beyşehir İlçemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Tek listeyle gidilen seçimlerde İsmail Soydan’ın Başkanlığında yeni yönetim delegelerin oylarıyla göreve getirildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, MHP’de, Görev, Değişimi,
Yorumlar
Haber Yazılımı