Haber Detayı
18 Ağustos 2021 - Çarşamba 17:50 Bu haber 5104 kez okundu
 
Beyşehir Tso’dan İdef’21 Savunma Sanayi Fuarını Ziyaret
BEYŞEHİR - Bölgemizin Gururu Silah Sektörü, Idef 21 Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nda Görücüye Çıktı
Ekonomi Haberi
Beyşehir Tso’dan İdef’21 Savunma Sanayi Fuarını Ziyaret

BEYŞEHİR - Bölgemizin Gururu Silah Sektörü, Idef 21 Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık ve yönetim kurulu üyeleri de fuara katılan silah sektörü temsilcisi firmaların yetkililerini açtıkları stantlarında ziyaret etti.

Akbıyık ve beraberindeki Başkan Yardımcısı Deniz Öztulum ve Meclis Başkan Yardımcısı Ziya Yaka, savunma ve güvenlik alanlarında önemli bir tanıtım, pazarlama platformu niteliğindeki dünyanın önde gelen savunma sanayii fuarlarından olan IDEF 21’e katılan Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi ile Akdaş Makine, Silah ile Derya Silah Sanayi firmalarının stantlarını gezdi.

Fuarda, aynı zamanda oda üyesi de olan firma temsilcileriyle görüşen Akbıyık ve beraberindekiler, Beyşehir bölgesinde hızla gelişen savunma sanayiinde faaliyet gösteren firmaların yapmış oldukları çalışma ve geliştirdikleri ürünler hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretlerde, oda olarak üyelerinin savunma sanayiindeki faaliyetlerinin desteklenmesi konusunda neler yapılabileceği hususları üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

Akbıyık ve beraberindekiler, ülke ve bölge ekonomisine ve tanıtımına yapmış oldukları katkılardan dolayı fuara katılan firma yetkililerine oda olarak teşekkür ederken birer plaket takdim etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Tso’dan, İdef’21, Savunma, Sanayi, Fuarını, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı