Haber Detayı
31 Mayıs 2024 - Cuma 11:25 Bu haber 75874 kez okundu
 
Beyşehir TSO'dan ProHunt Av Fuarındaki Üyelerine Ziyaret
BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul’da Uluslararası ProHunt Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı’nda stant açan üyelerini ziyaret etti.
Ekonomi Haberi
Beyşehir TSO'dan ProHunt Av Fuarındaki Üyelerine Ziyaret

BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul’da  Uluslararası ProHunt Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı’nda stant açan üyelerini ziyaret etti.

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık, İstanbul’da bu yıl 11. kez düzenlenen Uluslararası ProHunt Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı’nda stant açan Beyşehir'de faaliyet gösteren silah sektörünün temsilcilerini ziyaret ettiler.

Odanın yönetim kurulu ve meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette 1 Haziran’da sona erecek olan İstanbul fuar merkezindeki fuara katılarak ürünlerini görücüye çıkaran  silah firmalarının temsilcileriyle açtıkları stantlarda bir araya gelen Akbıyık, “İstanbul’da düzenlenen ve Avrupa’nın önemli 2.fuarı konumunda olan 11.Uluslararası ProHunt Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarında stant açarak katılan üyelerimize ziyarette bulunduk. Firmalarımıza ülke ve bölge ekonomisine ve istihdamına sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyor, işlerinde başarılar diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

Av ve doğa sporları dünyasının en yeni ürünlerinin tanıtıldığı Uluslararası ProHunt Fuarı, av silahları, aksesuarları ve doğa sporları sektörünün yurt içi ve yurt dışı pazarının gelişiminde önemli bir rol oynuyor.

İlk başladığı günden bu yana sürekli gelişen ve büyüyen fuar, sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın  en önemli 2.fuarı konumunda yer alıyor.Fuarda silah ve yan sanayi, outdoor giyim, doğa sporları ve kamp malzemeleri, savunma,özel güvenlik silahları ve malzemeleri, arazi araçları, elektronik ve optik ürünler, bıçaklar, avcılık deri ve konfeksiyon ürünleri, atış makineleri, plakalar ve poligonlar, avcılıkla ilgili tamir bakım ve av turizmi gibi ürün sergilerinin yanı sıra eğitim seminerleri ve atölyeler, canlı av ve açık hava becerilerinin gösterileri, yarışmalar ve hediyeler ile diğer avcılar ve doğa meraklılarıyla tanışma ve network kurma fırsatları gibi bir dizi özel etkinlik ve cazibe merkezi de yer alıyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, TSO'dan, ProHunt, Av, Fuarındaki, Üyelerine, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı