Haber Detayı
20 Mayıs 2024 - Pazartesi 12:21 Bu haber 94970 kez okundu
 
Beyşehirli sporcular tarih yazdı
15-19 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da Yapılan Dünyanın en büyük organizasyonu olan "TURKİSH OPEN WORLD CUP KİCK BOKS" Dünya kupası ve 1 Uluslararası Akdeniz Şampiyonası'nda Beyşehirli sporcular büyük zafer kazandı.
Spor Haberi
Beyşehirli sporcular tarih yazdı

15-19 Mayıs tarihleri arasında  İstanbul'da Yapılan Dünyanın en büyük organizasyonu olan "TURKİSH OPEN WORLD  CUP KİCK BOKS" Dünya kupası ve 1 Uluslararası Akdeniz Şampiyonası'nda Beyşehirli sporcular büyük zafer kazandı.

19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda İstanbul'da 12" Altın madalya ile  Beyşehirin gururu olup  tarih yazdılar . 

Antrenör Sevinç şampiyonayla ilgili açıklamada bulundu"İl seçmeleri değil Dünya Kupasından hemde 19 Mayıs Spor Bayramında madalyalarla dönüyoruz. 15-19 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da yapılan, Dünyanın en büyük organizasyonlarından olan (Turkish Open World Cup) Kickboks Dünya Kupası ve aynı tarihlerde yapılan 1. Uluslararası Akdeniz Şampiyonası'nda Sporcularımız "12 "Madalya kazanarak önemli bir başarıya daha imza atmışlardır. Allah'a şükürler olsun Biz çalıştık Rabbim'de nasip etti. Şampiyonada canla başla mücadele eden Tüm sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının artarak devamını diliyorum. Ayrıca İstanbul'da bizleri yalnız bırakmayan Beyşehir'li iş insanı arkadaşım Turgay ve Adem Sarı kardeşlere ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Beyşehirimize armağan olsun."

Dünya Kupası Dereceye giren sporcularımız
Esmanur Dadak 50 kg Point Fighting Şampiyon
Zeynep Beyza Çelik 21 kg Şampiyon
Ramazan Sevinç 63 kg Light Contact 3.
İsmail Çörtük 28 kg 3. 
Ayla Ecrin Say 32 kg Point Fighting 3.
Ayla Ecrin Say 32 kg Light Contact 3.

Akdeniz Şampiyonası dereceye giren sporcularımız
Ayla Ecrin Say 32 kg Şampiyon
Esmanur Dadak 50 kg Kicklight Şampiyon
Ramazan Sevinç 57 kg Point Fighting 2.
Hüseyin Yamaner 52 kg Point Fighting 3.
Zehra Ceylin Doğan 65 kg Kicklight 3.
Zehra Ceylin Doğan 65 kg Point Fighting 3.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehirli, sporcular, tarih, yazdı,
Yorumlar
Haber Yazılımı