Haber Detayı
01 Ekim 2021 - Cuma 15:26 Bu haber 9319 kez okundu
 
Büyükşehir'den bu kez de Anne Kız Kampı
Geçtiğimiz ay 7-12 yaş arası erkek çocuklarının babalarıyla sosyalleşmesini sağlamak amacıyla Baba Oğul Kampı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi bu kez Konya Anne Kız Kampı yapıyor.
Yaşam Haberi
Büyükşehir'den bu kez de Anne Kız Kampı

Geçtiğimiz ay 7-12 yaş arası erkek çocuklarının babalarıyla sosyalleşmesini sağlamak amacıyla Baba Oğul Kampı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi bu kez Konya Anne Kız Kampı yapıyor. Sınırlı sayıda katılım için başvurular 10 Ekim’de başlayacak."

15 - 17 Ekim tarihleri arasında Beyşehir ve Taşkent Gençlik ve Eğitim Kampında bol bol etkinliklerin olacağı Anne Kız kampına başvuruları 10-13 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Babalar ve Oğullarına kamp yaparız da "Anneler ve Kızlarını" unutur muyuz hiç? 15 - 17 Ekim tarihleri arasında Beyşehir ve Taşkent Gençlik ve Eğitim Kampında bol bol etkinliklerin olacağı Anne Kız kampına bekliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Konya Anne Kız Kampı ne zaman?

Anne Kız Kampı 15, 16, 17 Ekim Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek. Katılımın sınırlı olduğu kampta iki gece geçirecek anne ve 9-14 yaş arası kızlar için seminerler ve farklı etkinlikler yer alacak

"https://basvuru.konya.bel.tr/annekiz/"

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Büyükşehir'den, bu, kez, de, Anne, Kız, Kampı,
Yorumlar
Haber Yazılımı