Haber Detayı
20 Ağustos 2023 - Pazar 13:21 Bu haber 21727 kez okundu
 
CHP Beyşehir’de, Akar Yeniden Başkan
BEYŞEHİR - CHP Beyşehir olağan ilçe kongresinde tek listeyle yapılan seçimde mevcut Başkan Sefa Akar delegelerin oyu ile yeniden Beyşehir ilçe başkanı seçilerek güven tazeledi.
Siyaset Haberi
CHP Beyşehir’de, Akar Yeniden Başkan

BEYŞEHİR - CHP Beyşehir olağan ilçe kongresinde tek listeyle yapılan seçimde mevcut Başkan Sefa Akar delegelerin oyu ile yeniden Beyşehir ilçe başkanı seçilerek güven tazeledi.

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde yapılan ve divan başkanlığını Rıdvan Şenyurt’un yaptığı kongreye  CHP Beyşehir İlçe Başkanı Sefa akar, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları, partililerle, delegeler, İyi Parti ve Sadet Partisi İlçe Başkanları ve STK temsilcileri katıldı.

Kongrede konuşan CHP Beyşehir İlçe Başkanı Sefa Akar yapılacak yerel seçimlerde partililerde destek isteyerek, “Blok listeyle seçimin yapılmasını istedik. Çünkü ekip çalışmasıyla başarılı oluruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde coşkulu bir seçim çalışması yapmak ve birlikte mücadele etmek için sizlerin desteklerinizi bekliyorum. Bugünü kadar bizi destekleyen partililerimize de teşekkür ediyorum.

Bizler; genç, pırıl pırıl ve çalışkan bir ekip ile delegelerimizin karşısına çıkıyoruz. Yeni dönemde görev almayan tüm arkadaşlarıma verdikleri katkı oranında istisnasız teşekkür ediyorum. Görev ekibimize verilirse CHP bayrağını ilçemizde ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağımızın bilinmesini isteriz. İl delegasyonunda 16 arkadaşımızla geliyoruz ve deneyim ile dinamizmi harmanlamaya çalıştık. İl başkan adaylarımıza şunu rahatlıkla söyleyebilirim; kaba tabirle “asker” bir delege listesi ile gelmeyeceğiz. İlkesel tercihler ve yukarıdaki saydığımız çekinceler çerçevesinde oy kullanacağız.

İl başkan adaylarımıza ültimatom tadında bir ricamız var; 2024 yerel seçimlerinde biz aday çıkaracağız, ortaya kazanma vizyonumuzu koyacağız ve çalışacağız. Bu ekip, ittifak, görevlendirme, strateji vb. hiçbir söylemi kabul etmeyecektir. Cumhuriyet Halk Partili CHP’ye verecektir oyunu. Biz edilgen değil artık etken olmak istiyoruz. Beyşehir’de CHP’siz bir oy pusulası ile ilgili her türlü pazarlık ve görüşe kapalıyız, baş ağrıtırız. Kongremiz hayırlı olsun” dedi.

Delegelerin oyu ile yeni oluşan Yönetim Kurulu listesi

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: CHP, Beyşehir’de,, Akar, Yeniden, Başkan,
Yorumlar
Haber Yazılımı