Haber Detayı
17 Eylül 2021 - Cuma 10:39 Bu haber 4061 kez okundu
 
Dünya Şampiyonu Zeliha'dan Bronz Madalya
Dünya şampiyonu Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs, katıldığı 6.WT Başkanlık Kupası müsabakalarında bronz madalya elde etti.
Spor Haberi
Dünya Şampiyonu Zeliha'dan Bronz Madalya

Dünya şampiyonu Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs, katıldığı 6.WT Başkanlık Kupası müsabakalarında bronz madalya elde etti.

İstanbul'da gerçekleştirilen ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için puan veren organizasyonun ikinci gününde büyükler kategorisinde

kadınlar ve erkeklerde 4'er sıklette müsabakalar yapıldı.

İkinci gün müsabakaları sonunda Türk sporcular 2 altın, 2 gümüş ve 8 bronz madalya kazandı.

Bronz madalya kazanan isimler arasında 53 kiloda mücadele eden Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs da vardı. Ağrıs, müsakabalardaki performansıyla Türkiye'ye üçüncülük madalyası kazandırdı.

Erkekler +87 kiloda Emre Kutalmış Ateşli ve kadınlar 53 kiloda Merve Dinçel altın madalya kazanırken, 46 kiloda Emine Göğebakan ve 57 kiloda Gülse Polat gümüş madalyanın sahibi oldu.

Kadınlar 49 kiloda Rukiye Yıldırım ve Sıla Ezgi Yağcı, 53 kiloda Zeliha Ağrıs ve Elif Ilgın Öztabak, 57 kiloda Beyza Nur Genez, erkekler 74 kiloda Barış Dağ, 80 kiloda Yusuf Kara ve +87 kiloda Muhammed Emin Açıkgöz bronz madalya kazanan isimler oldu.

Turnuvanın ilk gününde 1 gümüş ve 4 bronz madalya kazanan Türk sporcular, büyükler kategorisi müsabakalarını toplamda 2 altın, 3 gümüş. 12 bronz, toplam 17 madalya ile tamamladı.

Organizasyon üçüncü günü genç erkekler kategorilerinde yapılacak müsabakalar ile devam edecek.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Dünya, Şampiyonu, Zeliha'dan, Bronz, Madalya,
Yorumlar
Haber Yazılımı