Haber Detayı
23 Eylül 2023 - Cumartesi 19:23 Bu haber 11282 kez okundu
 
Eczacılar Odası'nın Beyşehir Temsilciliğine Şenyurt Atandı
BEYŞEHİR - Türk Eczacıları Birliği 5. Bölge Konya Eczacı Odası, Beyşehir İlçe Temsilciliğine atama yaptı.
Güncel Haberi
Eczacılar Odası'nın Beyşehir Temsilciliğine Şenyurt Atandı

BEYŞEHİR - Türk Eczacıları Birliği 5. Bölge Konya Eczacı Odası, Beyşehir İlçe Temsilciliğine atama yaptı.

Beyşehir’de ilçe temsilcisi olan Eczacı Ümit Bilir’in görevi bırakması üzerine yapılan atama ile Beyşehir temsilciliği görevine Eczacı Rıdvan Şenyurt getirildi.

Rıdvan Şenyurt Kimdir?

1974 yılında Almanya'nın Nürnberg şehrinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Konya'nın Beyşehir ilçesinde tamamladı. Yükseköğrenim hayatına 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi'nde başladı.

Aynı yıl sınava girip İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandı ve 1998 yılında mezun oldu. 2009-2011 yılları arasında Anadolu Üniversitesi AÖF Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi okudu. İstanbul'da bulunan Gedik, Esenyurt ve Yeditepe üniversitelerinde Psikoloji ve Siyaset dalında birçok eğitimlere ve zirvelere katılan Şenyurt; sertifika, katılım ve başarı belgeleri almaya hak kazandı.

Şenyurt halen Kapadokya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi'nde yüksek lisans ve İstanbul Üniversitesi'nde Kültürel Miras ve Turizm bölümünde eğitim almaktadır.

25 yıldır eczacılık yapan Şenyurt, 2015 yılında CHP ilçe başkanı olarak siyasi başladı ve 2022 yılında milletvekilliği aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Aynı zamanda ADD üyesi olan Şenyurt, evli ve 3 çocuk sahibi ve B1 seviyesinde Fransızca bilmektedir.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Eczacılar, Odası'nın, Beyşehir, Temsilciliğine, Şenyurt, Atandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı