Haber Detayı
23 Şubat 2024 - Cuma 00:59 Bu haber 24671 kez okundu
 
Gerçek Belediyecilik, Gerçek Adil Bayındır Sevgisi
BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı’ndan Beyşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına hız veren Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır saha mesaisini sürdürüyor.
Siyaset Haberi
Gerçek Belediyecilik, Gerçek Adil Bayındır Sevgisi

BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı’ndan Beyşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına hız veren Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır saha mesaisini sürdürüyor.

Cumhur İttifakı’nın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışının ardından sahaya çıkan Bayındır, ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, dış mahalle ziyaretlerini ise devam ettiriyor.

CUMHUR İTTİFAKI TEK YÜREK

Bayındır’a saha çalışmalarında AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal, MHP İlçe Başkanı İsmail Soydan, cumhur ittifakının belediye meclis üyesi adayları ile partililer de eşlik ediyor.

Başkan Bayındır, ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

KAHVEHANELERDE SEÇİM MESAİSİ

Dış mahallelerde kahvehanelerin kapasitesi seçim çalışmaları için yerleşim merkezine gelen vatandaşları almakta zorluk yaşıyor. Bu yüzden katılımcıların büyük bölümü Bayındır ve diğer konuşmacıların konuşmalarını ayakta dinlemek zorunda kalıyor.

Bazı vatandaşlar, Başkan Bayındır’a karşılaştığı zaman sarılıp kucaklaşarak sevgisini gösteriyor.

5 MAHALLEDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkan Bayındır, bugüne kadar Sadıkhacı, Karadiken, Üzümlü, Aşağı Esence, Çiçekler mahallelerinde vatandaşlarla buluşma gerçekleştirdi.

Mahalle sakinlerinden 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde kendisine ve meclis üyesi adaylarına destek isteyen Bayındır, sohbet ettiği vatandaşların talep ve isteklerini de dinledi.

BAYINDIR: “MAHALLELERİMİZ DE KARARLI GÖRÜNÜYOR”

“Her şey Beyşehir için”, “Gönüller bir, yürekler bir. Beyşehir için yola devam”, “Durmak yok, yola devam” sloganları ile yeniden seçilmesi halinde Beyşehir ve mahallelerine yapacağı hizmet ve hayata geçireceği projeler hakkında da bilgiler aktaran Bayındır, durmadan yorulmadan ilçeye hizmet noktasında iktidarın nimetlerini ve desteğini bölgeye taşımanın gayretinde olacaklarını vurguladı.

 Bayındır, bu anlamda ziyaret ettiği mahallelerde ve esnaf işyerlerinde kendisine gösterilen yoğun ilgi, güven ve teveccühe teşekkür ederek, “Beyşehir ve ziyaret ettiğimiz mahallelerimiz kararlı görünüyor. Gerçek belediyecilikle bu dönem Beyşehir’i buluşturacağız” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Gerçek, Belediyecilik,, Gerçek, Adil, Bayındır, Sevgisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı