Haber Detayı
08 Ocak 2022 - Cumartesi 17:03 Bu haber 6159 kez okundu
 
Huğlu Meslek Yüksokulu'nda "İnovatif Gençlik" Konferansı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de Selçuk Üniversitesi (SÜ) Huğlu Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak "inovatif gençlik" konferansı düzenlendi.
Eğitim-Kültür Haberi
Huğlu Meslek Yüksokulu'nda

BEYŞEHİR - Beyşehir'de Selçuk Üniversitesi (SÜ) Huğlu Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak "inovatif gençlik" konferansı düzenlendi.

Huğlu MYO ve İnovatif İş Kadınları ve Gençlik Derneği işbirliği ile okulda düzenlenen konferansın açılışında kürsüye gelen programa moderatörlük de yapan Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Erkan Akgöz, okulda eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanısıra sosyal, kültürel etkinliklere de ağırlık vermeye devam ettiklerini belirtti.

Akgöz, konuşmasında, hatalarla dolu onurlu bir yaşamın hiçbir şey yapmadan yaşanan bir hayattan daha onurlu olduğunu dile getirerek, "Kadınları anlatmaya kelimeler, anlamaya da ömür yetmeyecektir. Dünyanın en güçle ve en mukaddes varlıkları kadınlardır. Ve bir toplumun uygarlık seviseni ölçmek istiyorsanız, o toplumdaki kadınların yaşam şartlarına bakılması gereklidir" sözlerine yer verdi.

Konferansta, Nanoteknoloji ve İleri Malzemeler, Eğitimde Yapay Zeka konularında yaptığı çalışmalarla tanınan Dr.Gözde Koygun, yaptığı sunumunda nanoteknoloji ve yapay zekanın önemine dikkat çekti, öğrencilerin yönelttiği soruları cevaplandırdı.

Konferansa Selçuk Üniversitesi (SÜ) Hukuk Fakültesi Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr.Meltem Ercan Özler ile Sosyolog Uzman Burçin Tozoğlu da konuşmacı olarak katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Huğlu, Meslek, Yüksokulu'nda, "İnovatif, Gençlik", Konferansı,
Yorumlar
Haber Yazılımı