Haber Detayı
29 Aralık 2021 - Çarşamba 10:06 Bu haber 4818 kez okundu
 
Huğluspor, Ereğli Anadoluspor’a Bileniyor
BEYŞEHİR - Beyşehir'in Süper Amatör Grup’taki tek temsilcisi olan Huğluspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Ereğli Anadoluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Spor Haberi
Huğluspor, Ereğli Anadoluspor’a Bileniyor

BEYŞEHİR - Beyşehir'in Süper Amatör Grup’taki tek temsilcisi olan Huğluspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Ereğli Anadoluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Grup B Grubu’nda sezona play-off hedefiyle başlayan ancak ligin ilk haftalarında peş peşe aldığı mağlubiyetler sebebiyle şanssız bir dönem yaşayan sarı-siyahlılar, üst sıralara tırmanabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Antrenör Ayhan Görmez nezaretinde idman programlarını gerçekleştiren Huğluspor, hafta sonu Ereğli deplasmanında Ereğli Anadoluspor’la karşı karşıya gelecek.

Geride kalan Pazar gününü fikstür gereği maç yapmadan geçiren Huğluspor, önceki hafta kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Ereğli Anadoluspor maçının hazırlıklarını Beyşehir’deki sentetik sahada sürdürüyor.

Bu akşam saatlerinde sahadaki kar örtüsü üzerinde idmana çıkan sarı-siyahlılar neşe, azim, hırs ve yansıttıkları performanslarıyla göz doldururken, hem Anadoluspor karşılaşması hem de gelecekte yapacağı müsabakalar öncesi taraftarlarına umut verdi.

Huğluspor Kulübü Başkanı Mehmet Harman, Beyşehir’in Süper Grup’taki tek temsilcisi olan Huğluspor’un halen ligde hak etmediği bir yer ve konumda olduğuna dikkati çekerek, deplasmanda oynayacakları erteleme maçında galip gelerek iyi bir çıkış yakalayabilmek için takımının gece gündüz demeden var gücüyle çalıştığını söyledi.

Hedeflerinin deplasmanda galip gelerek ilk devreyi daha üst sıralarda tamamlamak olduğunu belirten Harman, şunları kaydetti: “Huğluspor olarak lige play-offu hedefleyerek başladık. Ancak, sezonun ilk maçlarında peş peşe aldığımız şanssız mağlubiyetlere rağmen Bozkır G.Birliği karşılaşmasında elde ettiğimiz galibiyet takımımız için moral ve motivasyon noktasında adeta bir dönüm noktası oldu.

Ereğli Anadoluspor maçını da kazanarak üst sıralara doğru tırmanış gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Deplasmanda 3 puan elde etmemiz halinde ligin ilk devresini de orta sıralarda bitirmiş olacağız.

Hedefimiz ilk etapta ligin ilk devresini en iyi yerlerde tamamlayabilmek. Takım olarak şu anda bulunduğumuz yeri hak eden bir yerde maalesef değiliz. Ama, ligin ikinci devresinde herkes yeşil sahalarda bambaşka bir Huğluspor görecektir buna yürekten inanıyoruz. Buna sadece yönetim olarak değil, teknik heyet ve futbolcularımız da inanıyor, taraftarlarımızın da aynı inanç içerisinde olmasını bekliyoruz. Lig sonunda inşallah hedefimiz olan play-off müsabakalarına katılmayı çok istiyoruz. Bu takıma, Huğlu’ya gönül veren herkesten lig sonuna kadar dua ve desteklerini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Huğluspor,, Ereğli, Anadoluspor’a, Bileniyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı