Haber Detayı
08 Kasım 2021 - Pazartesi 10:36 Bu haber 4075 kez okundu
 
Huğluspor, ligin ilk maçında Karapınar Belediyepor’a 2-0 mağlup oldu
Konya Süper Grup Amatör Ligi’nde futbol heyecanı bugün oynanan müsabakalarla başladı.
Spor Haberi
Huğluspor, ligin ilk maçında Karapınar Belediyepor’a 2-0 mağlup oldu

Konya Süper Grup Amatör Ligi’nde futbol heyecanı bugün oynanan müsabakalarla başladı.

Süper Grup B Grubu’nda mücadele veren ilçe temsilcimiz Huğluspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ligin ilk maçında rakibi Karapınar Belediyespor’a 2-0’lık sonuçla mağlup oldu.

Derebucak İlçe Sahası’nda oynanan müsabakada karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkan sarı-siyahlılar, 90 dakikalık mücadelede buna muvaffak olamayınca rakibine yenilerek yeni sezona puansız başladı.

LİGİN İLK HAFTASINDA DEPLASMAN TAKIMLARININ YÜZÜ GÜLDÜ

B Grubu’nda bugün oynanan diğer karşılaşmalarda ise, Meram Kara Kartallar deplasmanda Bozkır G.Birliği’ni 3-0’lık skorla yendi.

Ereğli Anadoluspor-Seydişehir Belediyespor karşılaşmasında ise 90 dakika sonunda oluşan 1-1’lik skorla taraflar puanları paylaştı.

Ligin ilk haftasını puansız kapatan Huğluspor, 14 Kasım Pazar günkü ligin ikinci karşılaşmasında Seydişehir Belediyespor’un konuğu olacak. Sarı siyahlılar, bu müsabakanın hazırlıklarına yarından itibaren başlayacak.

BEYŞEHİR BELEDİYESPOR, YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Öte yandan, bu sezon Beyşehir’i Konya 1.Amatör Küme’de temsil edecek olan Beyşehir Belediyespor’da lig hazırlıklarını sürdürüyor.

Mavi-beyazlılar, yeni sezona yaptığı hazırlık müsabakaları ile hazırlanıyor. 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda bugün oynadığı hazırlık maçında Seydişehir Gücü ile karşılayan Beyşehir Belediyespor rakibi ile 2-2 berabere kaldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Huğluspor,, ligin, ilk, maçında, Karapınar, Belediyepor’a, 2-0, mağlup, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı