Haber Detayı
05 Mayıs 2024 - Pazar 18:11 Bu haber 8869 kez okundu
 
Hüyük’te "Hıdrellez Şenliği" Düzenlendi
HÜYÜK - Hüyük Kıreli Mahallesi’nde, baharın gelişini büyük bir coşkuyla düzenlenen hıdrellez şenlikleri ile kutlandı.
Bölgeden Haberi
Hüyük’te

HÜYÜK - Hüyük Kıreli Mahallesi’nde, baharın gelişini büyük bir coşkuyla düzenlenen hıdrellez şenlikleri ile kutlandı.

Hüyük Belediyesi ve Kıreli Mahalle Muhtarlığı tarafından Beyşehir Gölü kenarında “Çamlık” mevkiindeki koruluk alanda düzenlenen hıdrellez şenliği ilgi çekici, renkli görüntülere sahne oldu.

Çevredeki yerleşim merkezlerinde yaşayan vatandaşların da yoğun katılımıyla şenlikte bir araya gelen mahalle sakinleri, baharın gelişini orkestra eşliğinde çalan müzik eğlence programıyla kutladı.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ ALEYNA DALVEREN DE SAHNE ALDI

Şenlikte, ürettiği içeriklerle adından söz ettiren son dönemin ünlü sosyal medya fenomeni ve sanatçı Aleyna Dalveren de konser verdi. Dalveren’e seslendirdiği hareketli şarkılarda şenliğe katılan vatandaşlar da alkışlarıyla eşlik etti.

Belediye Başkanı Sadık Sefer, konser programının ardından Dalveren’e çiçek takdim ederek şenliğe kattığı renkten dolayı teşekkür etti.

 “KIRELİ, HÜYÜK’ÜN İNCİSİ”

Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer de, Kıreli Mahallesi’nin Hüyük’ün incisi olan bir yerleşim merkezi olduğunu vurgulayarak, Mahalle Muhtarı Mermer’e düzenledikleri bu şenlikten dolayı teşekkür etti, Belediye olarak bu tür etkinliklere destek vermeye, katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Şenliğe, Hüyük Kaymakamı Nur Yalçınkaya, İlçe Belediye Başkanı Sadık Sefer, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Uğur Yıldırım, Kıreli Mahallesi Muhtarı Mustafa Mermer, protokol mensupları, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile mahalle sakinleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Fenomen sanatçı Aleyna Dalveren şenlikteki konserinden hemen sonra Hüyük’te vakit geçirerek ilçenin çileğini tatmak ve takipçileri ile paylaşmak üzere çilek tarlalarını ziyaret etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük’te, "Hıdrellez, Şenliği", Düzenlendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı