






|
||
| Hüyük’te Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi | ||
| HÜYÜK - Hüyük Belediyesi tarafından ilçe ve mahallelerin ihtiyaçlarının değerlendirilmesi amacıyla muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. | ||
| Bölgeden Haberi | ||
![]() |
||
| |
||
HÜYÜK - Hüyük Belediyesi tarafından ilçe ve mahallelerin ihtiyaçlarının değerlendirilmesi amacıyla muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.
Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer başkanlığında belediye meclis toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Bilgi, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Ateş, Muhtarlık İşleri Müdürü Mustafa Vurulmaz, Fen İşleri Teknikeri Süleyman Medlek ve mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda ilçenin genel durumu, mahallelerde yürütülen çalışmalar, vatandaşların talepleri ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan hizmetler ele alındı. Katılımcılar, mahallelerin ihtiyaçları konusunda görüş ve önerilerini paylaşarak karşılıklı istişarelerde bulundu.
Belediye Başkanı Sadık Sefer, mahalle muhtarlarıyla düzenli olarak bir araya gelmeye önem verdiklerini belirterek, ilçenin gelişimi ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulması adına iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Toplantının sonunda, alınan kararların ve yapılan değerlendirmelerin tüm mahallelere hayırlı hizmetler olarak yansıması temennisinde bulunuldu. |
||
|
||
| Etiketler: Hüyük’te, Muhtarlar, Toplantısı, Düzenlendi, |
|
|
||
|











