Haber Detayı
06 Ekim 2021 - Çarşamba 10:30 Bu haber 10671 kez okundu
 
İhracaat rekortmeni Derya Silah'a plaket
BEYŞEHİR - ihracatta ilk 1000 listesine giren Derya Silah Sanayii firmasına Beyşehir Tso’dan Plaket
Ekonomi Haberi
İhracaat rekortmeni Derya Silah'a plaket

BEYŞEHİR - ihracatta ilk 1000 listesine giren Derya Silah Sanayii firmasına Beyşehir Tso’dan Plaket

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık ve Beyşehir TSO Meclis Başkan Yardımcısı Ziya Yaka, 2020 yılı Türkiye “Savunma ve Havacılık Sanayi Sektörü” ihracatçı listesinde 12. olarak ve Türkiye 2020 Yılı ilk 1.000 ihracatçı listesinde de 588. olarak yer alan üyemiz Derya Silah Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’ni ziyaret ederek plaket takdim ettiler.

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık firma yetkililerine “Ülke ve bölge ekonomisine ve istihdamına sağladığınız katkılardan ve ihracattaki başarılarınızdan dolayı tebrik eder, ülke ihracatına olan katkılarınızın artarak devam etmesini dilerim” dedi.

Başkan Bayındır’da “biz sizlerle gurur duyuyoruz, organizemizin lokomotifi, şehrimizin medarı iftiharı Deryamızla gurur duyuyoruz, şahsınızda bütün çalışanları Allah kazadan beladan esirgesin, emekleriniz hiç boşa gitmesin, siz bu ülkeye, şehre lazımsınız, biz sizinle gurur duyuyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren firma yetkilileri Abdussettar Eruzun ve Mehmet Çeler, heyete ziyaretlerinden ve plaket takdiminden dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: İhracaat, rekortmeni, Derya, Silah'a, plaket,
Yorumlar
Haber Yazılımı