Haber Detayı
17 Ekim 2021 - Pazar 18:51 Bu haber 9992 kez okundu
 
Konya’da hemşire Melek Çolak koronaya yenik düştü
Konya’da yaklaşık bir buçuk aydır koronavirüs tedavisi gören hemşire Melek Çolak, hayatını kaybetti. Acı haberi, İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç duyurdu.
Güncel Haberi
Konya’da hemşire Melek Çolak koronaya yenik düştü

Konya’da yaklaşık bir buçuk aydır koronavirüs tedavisi gören hemşire Melek Çolak, hayatını kaybetti. Acı haberi, İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç duyurdu.

Konya Numune Hastanesi’nde görev yapan hemşire Melek Çolak, yaklaşık bir buçuk aydır koronavirüs tedavisi görüyordu. 43 yaşındaki Çolak, müdaheleye rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

25 YILLIK HEMŞİREYDİ

Konya Numune Hastanesinde hemşire olarak görev yapan Melek Çolak'ın (43), 2 Eylül 2021 tarihinde Kovid-19 testi pozitif çıktı. Bunun üzerine görev yaptığı hastanede tedavi altına alınan ve durumu ağırlaşan Melek Çolak, Yoğun Bakım Ünitesine alındı. 25 yıllık hemşire olan Melek Çolak, 46 gündür yaşam mücadelesi verdiği hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

BEYŞEHİR’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Meslektaşlarını ve görev yaptığı hastane çalışanlarını yasa boğan Melek Çolak'ın cenazesi, Beyşehir'de gözyaşları arasında toprağa verildi. Korona virüse yenik düşen hemşire Melek Çolak'ın ablasının da aynı hastanede hemşire olarak görev yaptığı ve aynı yıl hemşirelik mesleğine başladığı öğrenildi.

PROF. KOÇ’UN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç , acı haberi paylaştığı başsağlığı mesajında, "Konya Numune Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapmakta olan mesai arkadaşımız Melek Çolak’ın hayatını kaybettiğini çok derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum sağlık çalışanımıza Allah’tan rahmet niyaz eder, başta ailesi ve sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Konya’da, hemşire, Melek, Çolak, koronaya, yenik, düştü,
Yorumlar
Haber Yazılımı