Haber Detayı
22 Haziran 2021 - Salı 13:32 Bu haber 6761 kez okundu
 
Leyla Şahin Usta Hüyük’ü Ziyaret Etti
HÜYÜK - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Hüyük ilçesini ziyaret etti.
Siyaset Haberi
Leyla Şahin Usta Hüyük’ü Ziyaret Etti

HÜYÜK - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Hüyük ilçesini ziyaret etti.

Usta, beraberindeki il yönetim kurulu üyesi partililerle birlikte Hüyük’te ilk olarak partisinin ilçe teşkilatı ve Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

AK Parti Hüyük İlçe Başkanı Muammer Karaaslan ziyaretinden dolayı Usta’ya teşekkür etti.

Usta’nın İlçe teşkilatı ziyaretinde, 2023 hedefleri doğrultusunda Hüyük’te hayata geçirilmesi planlanan proje ve çalışmalar değerlendirildi.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem de, kendisini makamında ziyaret eden Usta’ya ilçeye dair talep ve sorunları aktardı.

Başkan Çiğdem, Usta’ya ilçeye olan katkı ve desteklerinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, günün anısına bir Çini vazo hediye etti.

Usta, daha sonra kendisine eşlik eden Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ve AK Parti İlçe Başkanı Muammer Karaaslan ile partililerle beraber ilçe merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Usta, esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunurken, vatandaşlarla da sohbet etti.

Leyla Şahin Usta, organik çilek üretiminin önemli merkezlerinden birisi olan Hüyük’te üretim yapan kadın çiftçilerle de biraraya geldi.

Çilek bahçelerini ziyaret eden Usta, kadın üreticilerle sohbet etti, taleplerini yerinde dinleyerek birlikte çilek topladı.

Kadın üreticilere kolaylıklar dileyen Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kadın emeğini tarlaya, tarladan soframıza ulaştıran Hüyük Suludereli kadınlarımızın yanındayız” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Leyla, Şahin, Usta, Hüyük’ü, Ziyaret, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı