Haber Detayı
29 Temmuz 2021 - Perşembe 11:35 Bu haber 8167 kez okundu
 
Manavgat'taki Orman Yangını Söndürme Çalışmalarına Beyşehir, Hüyük Ve Derebucak'tan Destek
Antalya'nın Manavgat ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan orman yangını söndürme çalışmaları devam ederken, çalışmalara Beyşehir'den de gönderilen yangın söndürme arazözleri destek veriyor.
Güncel Haberi
Manavgat'taki Orman Yangını Söndürme Çalışmalarına Beyşehir, Hüyük Ve Derebucak'tan Destek

Antalya'nın Manavgat ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan orman yangını söndürme çalışmaları devam ederken, çalışmalara Beyşehir'den de gönderilen yangın söndürme arazözleri destek veriyor.

Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü emrindeki 3 yangın söndürme arazözünün personelleriyle birlikte bölgede yürütülen çalışmalara destek vermek amacıyla Manavgat ilçesine sevk edildiği öğrenildi.

Beyşehir Orman İşletme Müdürü Fırat Arıkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Manavgat'taki yangının söndürülmesinde canla başla mücadele veren orman teşkilatı mensuplarına ve destek veren tüm kurum ve kuruluşlara ait ekiplere

bu zorlu mesailerinde kolaylıklar dilerken, "Mensubu olduğum Orman Genel Müdürlüğü ve her kademedeki fedakar personeli bu yangını da en kısa zamanda kontrol altına alarak yaralarını köklerinden gelen deneyim ve tecrübe ile açık alandaki yönetim kabiliyetini ekleyerek saracaktır. Geçmiş olsun Manavgat" temennisinde bulundu.

BAŞKAN BAYINDIR'DAN "GEÇMİŞ OLSUN" MESAJI

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da, Manavgat'taki orman yangını dolayısıyla yayımladığı "geçmiş olsun" mesajında, "Afet bölgesinde devletimiz, tüm imkanlarıyla bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Rabbim yangınla mücadele eden kahraman ekiplerimizin yardımcısı olsun. Yangından etkilenen bu bölgedeki hemşehrilerimize, dostlarımıza, akrabalarımıza ve tüm Manavgatlı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yangının biran evvel can kaybı olmadan söndürülmesini temenni ediyorum. Allah, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun” şeklinde cümlelere yer verdi.

HÜYÜK VE DEREBUCAK BELEDİYELERİNDEN DE YANGIN BÖLGESİNE ARAÇ VE PERSONEL DESTEĞİ

Öte yandan, Manavgat ve çevresinde meydana gelen orman yangınına Hüyük ve Derebucak İlçe Belediyelerinin de araç ve personel desteği sağladığı belirtildi.

Hüyük İlçe Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Antalya Manavgat ilçesi ve çevresinde meydana gelen orman yangınına Hüyük Belediyesi olarak 1 arazöz ve iki personelimizle destek oluyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Tüm Antalyalı vatandaşlarımıza geçmiş olsun" ifadelerine yer verdi.

Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İlçe Belediyesi olarak Manavgat ve çevresindeki orman yangınına 1 arazöz ve iki personelle destek verdiklerini belirterek, "Allah yar ve yardımcıları olsun. Tüm Antalyalı vatandaşlarımıza geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

GÖKYÜZÜNDE YÜKSELEN DUMANLAR DEREBUCAK'TAN GÖRÜLDÜ

Bu arada, turizm cenneti Manavgat'taki orman yangının gökyüzünde yükselen dumanlarının Derebucak ilçesindeki Kızıldağ Yangın Gözetleme Kulesi'nden de gözlenebildiği belirtilirken, kuleden çekilen fotoğraf kareleri de sosyal medyada paylaşılıyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Manavgat'taki, Orman, Yangını, Söndürme, Çalışmalarına, Beyşehir,, Hüyük, Ve, Derebucak'tan, Destek,
Yorumlar
Haber Yazılımı