Haber Detayı
26 Aralık 2023 - Salı 18:32 Bu haber 73506 kez okundu
 
MHP Beyşehir İlçe Teşkilatı Şehitler İçin Helva Dağıttı
BEYŞEHİR - MHP İlçe Başkanı İsmail Soydan, MHP’li ilçe belediye başkan aday adayları ve partililer Merkez Çarşı Camii’nde öğle namazı sonrası şehitler için helva dağıttı.
Siyaset Haberi
MHP Beyşehir İlçe Teşkilatı Şehitler İçin Helva Dağıttı

BEYŞEHİR - MHP İlçe Başkanı İsmail Soydan, MHP’li ilçe belediye başkan aday adayları ve partililer Merkez Çarşı Camii’nde öğle namazı sonrası şehitler için helva dağıttı.

MHP Beyşehir İlçe Teşkilatı ve partililer, kılınan öğle namazı sonrası cami çıkışında vatandaşlara irmik helvası ikram edildi.

MHP İlçe Başkanı İsmail Soydan, kendi elleriyle dağıtımını yaptığı helva ikramının ardından yaptığı açıklamada, “Burada hepimiz şehitlerimize dua etmek için bir araya geldik. Tek amacımız, şehitlerimizin ruhuna bir Fatiha okutmaktı. Ülkücü camia olarak her zaman askerimizin, polisimizin yanındayız. Bu vatanı biz karşılıksız sevdik, bundan ötesi yok. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyoruz.  Mekanları cennet olsun. Birliğimiz, vatanımız daim olsun, bu yaşananlar inşallah son olsun” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: MHP, Beyşehir, İlçe, Teşkilatı, Şehitler, İçin, Helva, Dağıttı,
Yorumlar
Haber Yazılımı