Haber Detayı
25 Mayıs 2021 - Salı 16:40 Bu haber 8594 kez okundu
 
Milletvekili Usta muhtarlarla bir araya geldi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta; Karatay, Meram ve Selçuklu Belediye Başkanlarıyla birlikte 3 merkez ilçenin muhtar derneklerini ziyaret etti.
Siyaset Haberi
Milletvekili Usta muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta; Karatay, Meram ve Selçuklu Belediye Başkanlarıyla birlikte 3 merkez ilçenin muhtar derneklerini ziyaret etti. AK Parti İl Başkan Yardımcıları ve 3 merkez ilçenin başkanının da katıldığı ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve belediye başkanları, muhtarlarla mahallelerin talepleri ve yeni projeleri istişare etti. Leyla Şahin Usta, “Şehrimizin her bakımdan inşası, hemşehrilerimizin talep ve sorunları hakkında muhtarlarımızla koordineli şekilde yol almaya devam edeceğiz” dedi. Karatay Meram ve Selçuklu Belediye Başkanları da muhtarlarla güzel bir uyumları olduğunu belirterek, bu uyumun ilçelerinde birbirinden önemli hizmetlere dönüştüğüne vurgu yaptılar.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta; AK Parti İl Başkan Yardımcıları, ilçe başkanları ve merkez ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Karatay, Meram ve Selçuklu Muhtarlar Dernekleri’ni ziyaret etti.

Dernek başkanları ve muhtarlarla bir araya gelinerek mahallelerin talepleri ile hizmetlerin konuşulduğu ziyaret programlarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’nın yanı sıra Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Mustafa Kavuş, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Ali Deresoy ve Adnan Bahçeci, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular katıldı.

ŞEHRİMİZİN İNŞASI VE İHYASI İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, ziyaretlerde dernek başkanları ve muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, mahallelere yapılan yatırımları daha artırmak için her daim muhtarlarla diyalog ve işbirliği içerisinde olduklarını belirtti.

Bu işbirliğinin hizmete dönüştüğünün altını çizen Leyla Şahin Usta, muhtarların yerel yönetimlerdeki öneminden de söz etti. Usta, “Muhtarlarımız, devletimizin mahallelerimizdeki temsilcileridir. Daha yaşanılabilir Karatay’ı, Selçuklu’yu ve Meram’ı inşa etmek için hep birlikte çalışıyoruz. Salgın sürecinde muhtarlarımız, özellikle vefa destek gruplarımızla özveriyle çalıştılar ve çalışmaya devam ediyorlar. Şimdi yeni bir süreç başlıyor. Salgının bir an önce bitmesi için Haziran ayı itibariyle aşılanmamış hiçbir vatandaşımızı bırakmamız gerekiyor. Hükümetimizin devletimizin bu konuda büyük bir gayret var. Muhtarlarımızın da bu sürece olan katkısı sayesinde aşılamalar daha da hızlanacak ve inanıyoruz ki yine eski günlerimize geri döneceğiz. Dolayısıyla şehrimizin her bakımdan inşası, hemşehrilerimizin talep ve sorunları hakkında muhtarlarımızla koordineli şekilde yol almaya devam edeceğiz” dedi.

KILCA: MUHTARLAR BİZLERİN ÇÖZÜM ORTAKLARIDIR

Karatay Muhtarlar Derneği ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’ya AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte eşlik eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Leyla Şahin Usta’nın daha da gelişmesi ve hizmetlerinin hayata geçmesi için her zaman Karatay’ın yanında olduğuna vurgu yaptı.

Karatay’ın hem vatandaşlarıyla hem de yöneticileriyle güçlü bir bağa sahip olduğunu belirten Başkan Hasan Kılca, Karatay’daki bu uyumun güzel hizmetlere vesile olduğunu ifade ederek şunları kaydetti: “İlçemizdeki bütün dinamiklerle güzel bir uyum sağladık ve Karatay’ımıza hep birlikte hizmet ediyoruz. Bu ahenk, ilçemize birbirinden güzel hizmetlerin kazandırılması ve ilçemizin daha da güzelleşmesi çok adına önemli. Muhtarlarımız, hemşehrilerimizle bütünleşme anlayışının önemli birer temsilciler ve bizlerin de kıymetli çözüm ortağı konumundadırlar. Karatay Belediyesi olarak mahallelerimizi her fırsatta ziyaret ederek muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Muhtarlarımızla birlikte bölgemizin taleplerini ve ihtiyaçlarını birlikte yerinde tespit edip çözümler üretiyoruz. Muhtarlarımızla birlikte yol yürüyüp bütün mahallelerimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.”

KAVUŞ: MUHTARLARIMIZLA MERAM’A HİZMET ETMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile birlikte yaptığı Meram Muhtarlar Derneği ziyaretinde muhtarlarla uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Meram’a hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Başkan Mustafa Kavuş, “Meram, son iki yıllık süreçte toplamda 445 Milyon TL’yi bulan Millet Bahçesi, TRT Uluslararası Film Platosu, Sporcu Yetiştirme Merkezi, Veledrom, Meram Hükümet Konağı, Şükran Mahallesi Dönüşüm ve Gelişim Projesi, Meram Son Durak Katlı Otoparkı, Meram Çamlıbel Çevre Düzenlemesi, İsmail Ketenci Caddesi, Alâeddin Bulvarı Cephe Rehabilitasyonu gibi önemli kamu yatırımlarının ilçeye kazandırıldığı yoğun bir dönemi yaşıyor. Devam eden bu yatırımların yanında 69 mahallemizde yürüttüğümüz çalışmalara gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı Genel Başkan Yardımcımız Sayın Leyla Şahin Usta başta olmak üzere, tüm Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Bu çalışmaları yeterli görmeden teşkilatlarımızla, muhtarlarımızla hep birlikte hemşehrilerimize hizmet etme ve daha fazlasını yapma arzusuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

PEKYATIRMACI: MUHTARLARIMIZ, BELEDİYELERLE VATANDAŞ ARASINDAKİ HİZMET KÖPRÜSÜDÜR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ile AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile birlikte Selçuklu Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; muhtarların, belediyelerle mahalle sakinleri arasındaki köprü vazifesini gördüklerine vurgu yaptı.

Başkan Ahmet Pekyatırmacı, şunları söyledi: “Muhtarlarımız, bizim mahallelerdeki temsilcilerimiz ve mahallelere yapılan yatırımların takipçileridir. Vatandaşla belediyelerimiz arasında bağlantıyı kurarak hizmet götürmemize büyük katkı sağlamaktadırlar. Selçuklu Muhtarlar Derneğimiz de muhtarlarımız bir araya gelerek birlik içerisinde oldukları, istişareler yaptıkları önemli bir dernek. Bu vesileyle, yakın zamanda yapılan genel kurulda tekrar başkan seçilen Malazgirt Muhtarımız Sayın Mustafa Avcıoğlu’nu ve yönetimini de tebrik ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Milletvekili, Usta, muhtarlarla, bir, araya, geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı