Haber Detayı
09 Mayıs 2022 - Pazartesi 13:04 Bu haber 5684 kez okundu
 
Muhlis Bülbül’den Karabacak’a Tebrik
BEYŞEHİR - Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhlis Bülbül, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (KONESOB) genel kurulunda güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Muharrem Karabacak’ı kutladı.
- Haberi
Muhlis Bülbül’den Karabacak’a Tebrik

BEYŞEHİR - Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhlis Bülbül, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (KONESOB) genel kurulunda güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Muharrem Karabacak’ı kutladı.

Karabacak’ın hazırladığı listede yer alan ve disiplin kurulunda görev verilen Bülbül, konuyla ilgili yayınladığı kutlama mesajında şu cümlelere yer verdi: “Bugün (dün) yapılan Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimli genel kurulunda kıymetli başkanımız Sayın Muharrem Karabacak güven tazelemiştir.

Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak yeni yönetim kadrosunda bizleri de onurlandırarak disiplin kurulu listesinde yer veren değerli başkanıma çok teşekkür eder, aldığımız görev her ne kadar olursa olsun memleketimize hayırlı hizmetler için gücümüzün sonuna kadar mücadele edeceğimizi taahhüt ediyorum.”

Muhlis Bülbül, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Bu süreçte desteğini esirgemeyen her daim yanımda olan yönetim ve denetim kurulu üyelerime, Beyşehir’de burada olmalı’ diyerek her daim destek veren, yanımızda olan bölge milletvekilimiz Gülay Samancı Hanımefendi’ye, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Recep Elkin’e tüm siyasi parti ilçe başkanlarımıza ve tüm sivil toplum kuruluşlarına sonsuz teşekkür ederim.

Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı her yerde en iyi şekilde temsil edeceğime kimsenin şüphesi olmasın. Memleketimize, Beyşehir’imize, odamıza ve tüm esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olsun.”

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yapılan genel kurulunda Karabacak’ın listesinde yer alan isimler ve görevleri şöyle:

Yönetim Kurulu: Emin Baranok, Osman Alp, Kadir Kağnıcıoğlu, Ahmet Şen, Yalçın Bozkır, Fikri Kurt, Niyazi Yavuzer, Feridun Göner.

Yönetim Kurulu yedek: Erol Karamanlı, Faruk Aydın, Mehmet Ünlügül, Arif Yeşildaş, Yusuf Ertuğrul, Erden Öztek, İbrahim Işık, Murat Petek, Adil Dönek.

Denetim Kurulu: Hilmi Aydın, Mehmet Günbaş, Ali Serdar Uzal, Ömer Dağ, Mustafa Ünver.

Denetim kurulu yedek: Abdullah Acıbadem, Mehmet Adil, Ahmet Zafer Çağlak, Muhammet Acar, Abidin Hüseyin Dilber

Disiplin Kurulu: Veyis Güçlü, Kenan Almaz, Ramazan Yalçınkaya, Muhlis Bülbül, Ramazan Kuşpınar

Disiplin Kurulu yedek: Cemal Kınaç, Levent Emir, Kadir Erölmez, Ramazan Söğüt, Mustafa Yazar

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Muhlis, Bülbül’den, Karabacak’a, Tebrik,
Yorumlar
Haber Yazılımı