Haber Detayı
11 Şubat 2024 - Pazar 18:28 Bu haber 36767 kez okundu
 
Muşmal: "Bütün Beyşehirliler’in Başkanı Olacağım"
BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde göreve gelmesi halinde sadece Yeniden Refahlılar’ın değil tüm Beyşehirliler’in başkanı olacağını söyledi.
Siyaset Haberi
Muşmal:

BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde göreve gelmesi halinde sadece Yeniden Refahlılar’ın değil tüm Beyşehirliler’in başkanı olacağını söyledi.

Prof.Dr.Muşmal, Ankara’da partisinin genel merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldıktan sonra geldiği Beyşehir’de otogar önünde partililer tarafından büyük bir coşku ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

Şehir merkezinde düzenlenen araç konvoyuna katılan Prof.Dr.Muşmal, partisinin ilçe teşkilatı önüne geldiklerinde ise burada toplanan hemşehrilerine hitaben bir konuşma yaptı.

Muşmal, gördüğü yoğun ilgi ve karşılamadan dolayı herkese teşekkür ederek, “Biraz önce de gördüğünüz gibi Allah’ın izniyle artık Beyşehir’de gençler iktidara gelecek. Bizler gençlerimizin duasıyla, orta yaşlılarımızın tavsiye ve önerileriyle, yaşlılarımızın tecrübeleriyle iktidara geleceğiz. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta iktidarız Beyşehir’de Yeniden Refah olarak.”diye konuştu.

Konuşmasında, Ankara’da düzenlenen ve Genel Başkan Fatih Erbakan’ın da katıldığı aday tanıtım toplantısından söz eden Muşmal, şöyle konuştu:

 “Orada büyük bir izdiham yaşandı. Genel başkanımızın özel selamıyla geliyorum Beyşehir’e…  Bizleri gecenin bu vaktinde, hem de soğuk bir havada bekleyen hemşerilerime özellikle çok teşekkür ediyorum. Biz gördük ki, otogardaki karşılama; 31 Mart’ta Allah’ın izniyle, bir daha söylüyorum Allah’ın izniyle başkan olacağımızı gösteriyor. Biz sahaya çıktığımız günden beri tek tek, birer birer gönüllere girdik. Bundan sonra da rehavete kapılmadan, tek tek, birer birer gönül almaya devam edeceğiz ki, 31 Mart’ta da bütün hemşehrilerimizin oyuna talibiz. Biz sadece Yeniden Refahlılar’ın değil, bütün Beyşehirliler’in başkanı olacağız.”

“BEYLERİN ŞEHRİNE DE BU YAKIŞIR”

YRP Beyşehir İlçe Başkanı Ömer Ceylan da, Belediye Başkan adayları olan Prof.Dr.Muşmal’a yapılan coşkulu karşılamanın beylerin şehrine yakışan bir karşılama olduğunu vurgulayarak, “Beylerin şehri Beyşehir’e yakışan bu, sizlere yakışan bu, sizlere helal olsun.”diye konuştu.

“Artık Beyşehir’e yeni bir düzen gelmeli, artık milli görüş gelmeli, milli ahlaklı belediyecilik gelmeli, artık genç bir belediye başkanımız gelmeli, artık Beyşehir’in ahengi değişmeli. Seçimlerde inşallah sizler de başkanınıza, şehrinize sahip çıkacaksınız. Ahlaklı belediyeciliğe sahip çıkacaksınız inşallah. Sizlerden beklentimiz budur.”

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Muşmal:, "Bütün, Beyşehirliler’in, Başkanı, Olacağım",
Yorumlar
Haber Yazılımı