Haber Detayı
23 Şubat 2024 - Cuma 11:59 Bu haber 24408 kez okundu
 
Prof.Dr.Muşmal Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri dolayısıyla çıktığı sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Siyaset Haberi
Prof.Dr.Muşmal Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

BEYŞEHİR -Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri dolayısıyla çıktığı sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Muşmal’a, seçim mesaisinde YRP İlçe Başkanı Ömer Ceylan, partisinin belediye meclis üyesi adayları ve partililer de eşlik ediyor.

Muşmal’ın saha çalışmaları kapsamında son ziyaret adresleri Kuşluca, Damlapınar, Akburun, Doğanbey, Sadıkhacı, Üstünler ve Üzümlü mahalleleri oldu.

Muşmal, buluştuğu mahalle sakinleriyle sohbet etti, göreve gelmesi halinde yapacağı hizmet ve hayata geçireceği projeleri anlattı.

Vatandaşlardan gelen Beyşehir ve yerleşim merkezlerine dair beklenti ve isteklerini de dinleyen Muşmal, sahaya çıktığı günden bu yana hem kendisine hem de Yeniden Refah Partisi’ne gösterilen yoğun ilgi ve teveccühe teşekkür etti.

Son ziyaret durağı olan Üstünler ve Üzümlü mahallesinde de vatandaşların sevgisiyle karşılaşan Muşmal, yerleşim merkezinde yaşayanların doğalgaz beklentisine yönelik isteklerine; “Biz Üstünler ve Üzümlü’yü seviyoruz onlar da bizi. Allah’ın izniyle doğalgaz başta olmak üzere Üzümlü ve Üstünler  mahallemizin bütün ihtiyaçları ve taleplerini yerine getireceğiz. Bizleri muhteşem  bir karşılama ile bağrına basan Üzümlü ve Üstünlerli hemşehrilerime çok teşekkür ediorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Prof.Dr.Muşmal, Seçim, Çalışmalarını, Sürdürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı