Haber Detayı
09 Mart 2024 - Cumartesi 12:01 Bu haber 14434 kez okundu
 
Şenyurt 'Üzümlü’yü Birlikte Yöneteceğiz.'
BEYŞEHİR – Cumhuriyet Halk Partisi Beyşehir Belediye Başkan Adayı Ecz. Rıdvan Şenyurt seçim çalışmalarına kapsamında silah sektörü merkezlerinden Üzümlü’yü ziyaret etti.
Siyaset Haberi
Şenyurt 'Üzümlü’yü Birlikte Yöneteceğiz.'

BEYŞEHİR – Cumhuriyet Halk Partisi Beyşehir Belediye Başkan Adayı Ecz. Rıdvan Şenyurt seçim çalışmalarına kapsamında silah sektörü merkezlerinden Üzümlü’yü ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Beyşehir ilçe teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında Konya Milletvekili Barış Bektaş, Belediye Başkan Adayı Rıdvan Şenyurt, İlçe Başkanı Sefa Akar ve meclis üyeleri ile birlikte Üzümlü mahallesinde ziyaret etti.

Üzümlü’de çiçeklerle karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi heyeti, kıraathaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla selamlaştı, desteklerini istedi.

Beyşehir Belediye Başkan Adayı Ecz. Rıdvan Şenyurt Üzümlülülere seslenerek 31 Mart seçimlerinde destek istedi. Şenyurt Konuşmasında:

“Değerli hemşerilerim; Siyasette insanların ilkeli olması gerektiğine inanan bir siyasetçiyim. 10 yıl önce 2015 seçimlerinde buraya geldiğimde Cumhuriyet Halk Partilisiydim, bugün geldim yine Cumhuriyet Halk Partilisiyim, Allah nasip ederde yine siyasete devam edersem; on yıl  değil, 20 yıl sonrada yine Cumhuriyet Halk Partili olurum. Ben ilkeli ve Üzümlüden aldığım oylara sırtını dönmeyen bir CHP’liyim. Siyasete de böyle bakarım, gelecek seçimlerde de farklı bir partiden, öbür seçimlerde farklı bir partiden çıkmam.

Üzümlü Beyşehir’den bir belediye başkanının iki dudağı arasından yönetilecek bir yerleşim yeri değildir. Üzümlüyü Üzümlülülerle birlikte yöneteceğim. Buraya gölge belediyecilik kuracağım. Ben buraya Üzümlü’yü sizinle beraber yöneteceğiz demeye geldi” dedi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Şenyurt, 'Üzümlü’yü, Birlikte, Yöneteceğiz.',
Yorumlar
Haber Yazılımı