Haber Detayı
23 Haziran 2022 - Perşembe 15:24 Bu haber 14355 kez okundu
 
Telli, 'Bu Ülkeye Bir Anne Eli Değdirmek İstiyoruz'
BEYŞEHİR - İYİ Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı, Beyşehir’de seçim startını verdi.
Siyaset Haberi
Telli, 'Bu Ülkeye Bir Anne Eli Değdirmek İstiyoruz'

BEYŞEHİR - İYİ Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı, Beyşehir’de seçim startını verdi.

Partisinin Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programda konuşan İlçe Başkanı Sezer Telli, İYİ Parti’nin iktidar olmak ve ülkeyi yönetmek için kurulduğunu belirterek, “Bu ülkeye bir anne eli değdirmek istiyoruz.” dedi.

Parti olarak ülkede artık bir şeyleri değiştirmek istediklerini konuşmasında vurgulayan Telli, parti teşkilatı olarak Beyşehir’de de saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini belirterek, “Genel başkanımız bir bayan, bir kadın, bir anne, bir babaanne. Genel başkanımızın kadın olduğu yerde doğal olarak ilçe başkanlığı olarak da güçlü kadın, güçlü anne, güçlü kadın kolları oluşturma amacındayız. Bundan dolayı böyle bir birlik beraberliği sağlamak amacıyla bir kahvaltı programı düzenledik.

Ben kadın politikaları başkanımız Zahide ablama nezdinizde, huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kendisi ile çok uzun yıllardır beraberiz zaten, onu söyleyeyim.” dedi.

İYİ Parti’nin geçmiş siyaset döneminde içerisinde bulundukları partiden farklı bir bakış açısı ve anlayışa sahip olduğunun konuşmasında altını çizen Telli, şöyle devam etti: “Burada başka bir özelliği var bu partinin; bu parti geçmişteki partimiz gibi değil. Bu parti iktidar olmak ve ülkeyi yönetmek için kuruldu, onu söyleyeyim.

Yani amacımız; bu ülkeye bir anne eli değdirmek. Nasıl evlerimizi, yuvalarımızı annelerimiz toparlıyorsa… Annelerimiz biliyorsunuz derler toparlar bu böyledir. Ülkemize de bir anne eli değsin istiyoruz. Bu ülkeyi toparlasın istiyoruz. İnşallah biz seçim startını bugün itibariyle verdik, en geç, zamanında bile yapılsa bir yıl içinde seçim var ülkemizde, bir seçim yaşayacağız inşallah.

Millet ittifakı olarak amacımız; bu ittifakın ortağı olarak söyleyeyim, seçimi kazanmak amacımız. Şehrimizde de, diğer Konya’nın 31 ilçesinde de yani en güçlü olarak çıkmak istiyoruz seçimlerden. Bundan dolayı güçlü kadın, güçlü kadın politikaları güçlü kadın kolları yaratmak istiyoruz. Bize destek verirseniz, ablama destek verirseniz bizleri mutlu edersiniz.”

İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Zahide Zor da Beyşehirli hanımlara programa yoğun katılım göstermeleri ve güçlü desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Programda üye olarak parti saflarına yeni katılan isimlere de parti rozetleri takıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Telli,, 'Bu, Ülkeye, Bir, Anne, Eli, Değdirmek, İstiyoruz',
Yorumlar
Haber Yazılımı