Haber Detayı
17 Mayıs 2024 - Cuma 17:47 Bu haber 17202 kez okundu
 
Ustalara Saygı Yaza Merhaba Konseri
150 lise öğrencisinden oluşan dev koro, düzenleyeceği konser programı ile “yaza merhaba” diyecek.
Eğitim-Kültür Haberi
Ustalara Saygı Yaza Merhaba Konseri

Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler, Beyşehir’de yine farklı bir konser programı ile müzik severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Koro şefi ve müzik öğretmeni Tayfun Korkmaz, Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde 21 Mayıs Salı günü saat 20.30’da gerçekleştirecekleri konsere tüm Beyşehirliler’i davet etti.

Konserde ustalara saygı çerçevesinde Barış Manço, Cem Karaca ve Erkin Koray’dan da şarkılar seslendirecek koronun yeniden  müzik severlerin karşısına çıkacağını belirten Korkmaz, “Toplamda 12 şarkıdan oluşan repertuarımızda her ustadan 4 şarkı var. Orkestrada bağlamalar, yan flütler, orglar, elektro ve bas gitar, klasik gitarlar, keman gibi birçok enstrüman mevcut. Konserimiz korosu Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören öğrencilerimizden oluşuyor. 150 kişilik dev bir koro diyebiliriz. Provalarımız da çok eğlenceli ve verimli geçiyor.”ifadelerini kullandı.

Korkmaz, bir proje kapsamında oluşturdukları dev koro ile ilgili olarak Beyşehir’in birbirinden değerli ve yetenekli çocuklarını bir araya getirdiklerini vurgulayarak, “Bu projeyi güzel Beyşehir’imizin birbirinden değerli ve yetenekli çocuklarının kötü ve zararlı tutum davranış ve alışkanlıklardan uzak kalmaları, kendilerini sanat alanında da var edebilmelerinin mümkün olduğu duygusuyla ve inancıyla yapıyorum.Onlar bizlerin geleceği ve çok kıymetliler. Yüzlerinde oluşan bir tebessüm beni mutlu etmeye yetiyor.”şeklinde sözlere yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ustalara, Saygı, Yaza, Merhaba, Konseri,
Yorumlar
Haber Yazılımı