Haber Detayı
07 Haziran 2024 - Cuma 20:32 Bu haber 79883 kez okundu
 
Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Başkanlığı'ndan Açıklama
BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi (YRP) İlçe Başkanı Ali Özdemir sosyal medya üzerinden "Kamuoyuna Duyurulur" başlığında açıklamada bulundu.
Siyaset Haberi
Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Başkanlığı'ndan Açıklama

BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi (YRP) İlçe Başkanı Ali Özdemir sosyal medya üzerinden "Kamuoyuna Duyurulur" başlığında açıklamada bulundu.

İlçe Başkanı Özdemir açıklamasında; 

"Kamuoyuna Duyurulur;

Belediye Meclisi 5393 Sayılı Kanun’un 20. maddesine göre Haziran ayı toplantısında imar ve şehircilik müdürlüğü kanalıyla meclis gündemine getirilen “Üstünler Mahallesi 14334 parselde Akaryakıt istasyonu amaçlı plan yapımı için kamu yararı kararı alınması” hususu Mayıs ayında yapılan meclis toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Yeniden Refah Partisi (YRP) meclis üyeleri oyları ile oy çokluğuyla reddedilmişti.

Ancak söz konusu petrol yeri her nedense Haziran ayında hızlıca yeniden meclis gündemine getirilmiştir. İlgili konuyu daha önceki gündemde reddettiğimiz gerekçelerde bir değişiklik yaşanmadığı ve kamu yararı görülmediği için partimiz meclis üyeleri tarafından red edilmiş ancak, Ak Parti ve MHP’li meclis üyeleri oyları ile oy çokluğu ile kabul edilmiştir.

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı ve Meclis üyeleri olarak Mayıs ayındaki ve Haziran ayındaki Belediye Meclisi toplantılarında söylediğimiz gibi bu PETROL yeri gibi Belediye Meclisine getirilen konularda Belediyemize Bağış yapılmasını talep ettik. Beyşehir’imizin önünü açacak projelerde tam destek vereceğiz. (Örneğin Haziran ayındaki 8 gündem maddesinin 7 tanesini desteklediğimiz gibi) Kişilere rant sağlayan halkımıza hiç bir getirisi olmayan projelerin karşında dimdik duracağız.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yeniden Refah partisi Beyşehir ilçe başkanı: Ali Özdemir

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yeniden, Refah, Partisi, Beyşehir, İlçe, Başkanlığı'ndan, Açıklama,
Yorumlar
Haber Yazılımı