Haber Detayı
13 Mayıs 2024 - Pazartesi 16:26 Bu haber 118552 kez okundu
 
Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Teşkilatında Şok İstifalar
BEYŞEHİR - Beyşehir’de 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde aldığı oy oranıyla ikinci parti konumuna yükselerek siyasi arenada bir anda tüm dikkatleri üzerinde toplayan Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Teşkilatında sürpriz istifalar.
Siyaset Haberi
Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Teşkilatında Şok İstifalar

BEYŞEHİR - Beyşehir’de 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde aldığı oy oranıyla ikinci parti  konumuna yükselerek siyasi arenada bir anda tüm dikkatleri üzerinde toplayan Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Teşkilatında sürpriz istifalar.

YRP Beyşehir İlçe Başkanı Ömer Ceylan, Basın-Medya Tanıtım Başkanı Hasan Gündoğdu ve Kadın Kolları Başkanı Zehra Gündoğdu yaptıkları yazılı açıklamalarla partideki görevlerden istifa ettiklerini duyurdu.

Başkan Ceylan istifasında herhangi bir gerekçede bulunmazken, açıklamasında: 

“Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın kıymetli evladı Dr. Fatih Erbakan’ın kurmuş olduğu Milli Görüş Davası yolunda şerefle ve onurla bugüne kadar yürütmüş olduğum Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Başkanlığından 13.05.2024 tarihi itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım.

Bugüne kadar bizi bu davada yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza, Kadın Kollarımıza, Kadın Gençlik Kollarımıza, mahalle başkanlarımıza, Beyşehir'de bizleri destekleyen tüm vatandaşlarımıza ve  bu davaya gönül veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hasan ve Zehra Gündoğdu da istifalarında aynı açıklamada bulunarak parti görevlerinden istifa ettiler.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yeniden, Refah, Partisi, (YRP), Beyşehir, Teşkilatında, Şok, İstifalar,
Yorumlar
Haber Yazılımı