Beyşehir'de Doğa Tutkunları Cumhuriyet İçin Yürüdü

BEYŞEHİR - Doğa tutkunları Türkiye Cumhuriyeti’nin 99.kuruluş yıldönümünü doğada ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş yaparak kutladı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Treeking ve Doğa Yürüyüşleri Topluluğu’nun son doğa yürüyüşü adresi Kurucuova İslibucak bölgesi oldu.

Anamas Dağı’nın eteklerinde bir araya gelen doğa tutkunları düzenlenen “Beyşehir Treeking Cumhuriyet Yürüyüşü” etkinliğine katıldı.

Ellerinde Türk bayraklarıyla hep birlikte yürüyen doğa tutkunları, cumhuriyet coşkusunu açık alanda doğada doyasıya yaşadı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, Cumhuriyetin kuruluşunun 99.yıldönümünü yine doğaseverlerle birlikte her zaman olduğu gibi doğada yürüyüş yaparak büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirterek, “Nice 99 yıllara daha. Yaşasın sonsuza dek cumhuriyetimiz, yaşasın Türk milleti. Biz de yurdumuzun her köşesinde yaşanan bu cumhuriyet coşkusuna Beyşehir’de doğadan doğaseverlerimizle beraber destek veriyoruz. Katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.