Beyşehir Heyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Bir Araya Geldiler

BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı mensupları, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya geldi.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin beraberindeki Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Balıklı, Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhlis Bülbül, Beyşehir Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Memduh Göner’le birlikte Ankara’yı ziyaret etti.

İlçe Başkanı Elkin ve beraberindeki oda başkanları, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetlerinde gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı’na katıldı.

Toplantıyı birlikte izledikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir araya gelip sohbet etme fırsatı bulan Milletvekili Samancı, Elkin ve beraberindekiler günün anısına hep beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ZİYARETLERİ

AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Balıklı daha sonra AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı’nın eşliğinde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile de biraraya geldi.

Bakan Kasapoğlu’nu makamında gerçekleşen ziyarette ilçedeki spor yatırımlarının ele alınarak istişare edildiği belirtildi.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI ZİYARETLERİ

Öte yandan, AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, yönetim kurulu üyesi Mustafa Balıklı ve oda başkanları Ankara ziyaretinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’la da biraraya geldi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış’ın da refakat ettiği gerçekleşen ziyarette, Beyşehir’in sanayi ve ticaret alanındaki faaliyetlere ilişkin istişarelerde bulunulduğu kaydedildi.